Autonvuokraus
Kalabrien
Piilota
Italia // Kalabrien
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kalabrien

Jos olet lähdössä tutustumaan Calabrian seudun ihmeisiin, suosittelemme ehdottomasti kääntymään Autovuokraamomme puoleen Sixtillä ja vuokraamaan yhden korkealuokkaisista ajoneuvoistamme viemään sinut sujuvasti ja turvallisesti kaikkiin jännittäviin kohteisiin! Autovalikoimastamme löytyy niin henkilöautoja ja farmareita kuin urheiluautoja ja avoautojakin viemään sinut perille sekä rannoille että kaupungista ja kylästä toiseen. Maasturilla taitat näppärästi vaikeakulkuisemmatkin tieosuudet säästä riippumatta, ja voit aina luottaa autokalustomme turvallisuuteen ja laatuun. Voit suorittaa autonvuokrauksen jo etukäteen joko netissä tai mobiilisovelluksellamme, ja pääset hyppäämään vuokra-autosi rattiin heti saavuttuasi Calabriaan ja aloittamaan unelmiesi loman!

 
 • Lamezia Terme Lentoasema
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lamezia Terme Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kaunis Calabria aukeaa eteesi Sixtin vuokra-auton ratissa

Tiesithän, että saat matkastasi enemmän irti valitsemalla tilaukseesi korkealuokkaisia lisäpalveluitamme matkantekoasi helpottamaan? Voit valita esimerkiksi lastenistuimen Isofix-kiinnityksellä kuljettamaan lastasi turvallisesti mukana, GPS-navigaattorin viitoittamaan tietäsi tai lisäkuljettajan, jotta voit puolisosi tai matkakumppanisi kanssa vaihdella ajovuoroa. Minibussiin tai farmariin mahtuu isompikin perhe tai matkaseurue, kun taas taloudellisella henkilöautolla kustannukset pienenevät. Huomioithan matkaasi suunnitellessasi, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta emme sen merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus on paras tapa tutustua Calabrian kauneuteen

Calabrian kirkkaista uimavesistä, pippurisesta ruoasta sekä värikkäästä, osin kreikkalaisesta historiasta kuulu alue sijaitsee Etelä-Italiassa ns. saappaan kärjessä, aivan Sisilian vieressä. Sixt Autovuokraamomme Calabriassa antaa mielellään sinulle vuokra-auton käyttöösi, jotta pääset kokemaan kaikki upeat nähtävyydet lomasi aikana. Purjelautailijoiden ja auringonpalvojien mieleen on varmasti Vibo Valentian provinssissa Capo Vaticanon ranta, jonka sanotaan olevan yksi maailman sadasta kauneimmasta rannasta. Silan, Serren, Aspromonten ja Pollinon kansallispuistot tarjoavat luonnonrauhaa nähtävyyskierrosten väliin, kun taas aktiivilomailija halunnee kokeilla koskenlaskua Lao-joessa tai Silan rotkoissa.

Alueen suurin kaupunki Reggio Calabria sijaitsee Messinan salmen ääressä Sisilian kyljessä, ja se on kuuluisa muun muassa Riacen pronssiveistoksista Reggio Calabrian kansallismuseossa sekä roomalaisten kylpylöiden raunioista. Calabriasta pistäydyt näppärästi Sisiliassa ihailemassa Etnan tulivuorta tai Palermon kaupunkia ja siten autonvuokraus antaa sinun ottaa kaiken mahdollisen irti. Sixt toivottaa sinulle antoisaa lomaa yhdessä Etelä-Euroopan vivahteikkaimmista maista!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service