Autonvuokraus
Lamezia Terme
Piilota
Italia // Lamezia Terme
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lamezia Terme

Sixtin Autovuokraamosta saat käyttöösi laadukkaan vuokra-auton matkallesi Lamezia Termeen ja voit vuokrata ajoneuvon heti Lamezia Termen lentokentältä niin, että pääset heti saavuttuasi matkaan sekä käsiksi Italian tarjoamiin upeisiin maisemiin ja mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Vuokrauspisteissämme valittavanasi on laaja autovalikoima, joten riippuen siitä millainen ajoneuvo sopii parhaiten tarpeisiisi, autokalustostamme löytyvät niin taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luksusluokan urheilu- ja avoautot kuin vaativaan ajoon sopivat maasturitkin. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata tiettyä automallia, vaan ainoastaan autokategorian. Luotettava ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan sinulle parhaiten sopivan vuokra-autopaketin.

 
 • Lamezia Terme Lentoasema
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lamezia Terme Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Lamezia Termessä on avain miellyttävään matkaan

Hienon arkkitehtuurin ja historiallisten kohteiden lisäksi Lamezia Termen kaupunki on liike-elämän keskus alueella, ja oliivi- ja viinitarhat ovat myös olennainen osa kaupungin lähiseudun elämää. Oletpa tullut kaupunkiin sitten työmatkan tai lomamatkan tuomana, vuokra-autolla liikut kätevimmin paikasta toiseen päättäen itse omat aikataulusi sekä sen, mihin haluat panostaa. Sama pätee myös tarjoamiimme lisäpalveluihin. Valittavanasi on pienten lasten kanssa matkustaessa lastenistuimet vuokra-autoon tai jos seurueessanne on useampi ajotaitoinen, kannattaa nimetä lisäkuljettaja matkalle, jotta kukaan ei väsy kuskin hommissa kohtuuttomasti. Rauhallista mieltä voit hankkia myös ottamalla lisävakuutuksia yllättävien tilanteiden varalle. Matkantekoa helpottaa GPS-navigaattorikin, joka auttaa pääsemään kohteeseen, olipa kyseessä sitten työmatkaan liittyvä kokous tai tunnettu nähtävyys.

Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla tutustut Lamezia Termen saloihin

Kun allasi on vuokra-auto, voit tutustua kattavasti nähtävyyksiin, eikä sinun tarvitse rajoittaa mielenkiinnon kohteitasi kävelykuntosi tai kilometrimäärän mukaan. Voit vaikka kierrellä viini- ja oliivitiloja, kuten käydä Stattin viinitilalla, joka sijaitsee alle 10 kilometrin päässä keskustasta. Suuntaa vuokra-auton nokka kohti Tyrrhenanmeren rannikkoa ja löydät heti lentoaseman lähettyviltä Costa de Feian rannan, jonka kaunista merimaisemaa kelpaa katsella, ja rannan läheisyydessä on myös golfkenttä, mikäli golf kuuluu harrastuksiisi. Historiasta innostuneiden kannattaa suunnata kaupungin pohjoislaidalta löytyvään Diocesanon museoon, jossa voi ihailla 1600-1700-lukujen taidetta ja taide-esineitä. Autonvuokraus Lamezia Termessä mahdollistaa myös sen, että suuntaat pidemmälle reissulle Calabrian maakuntaan, ja jo pelkästään Lamezio Termen lähituntumassa on lukuisia mielenkiintoisia pikkukaupunkeja ja luonnonpuistoja.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service