Autonvuokraus
Lombardy
Piilota
Italia // Lombardy
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lombardy

Sixt Autovuokraamon autovalikoima kattaa suosittujen automerkkien uusimmat mallit, joten löydät helposti luotettavan ajoneuvon matkallesi Lombardiaan. Valittavanasi on autokalustostamme taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, maastossa kuin maastossa kulkevat maasturit sekä korkealaatuiset urheilu- ja avoautot, minkä lisäksi meillä on laaja valikoima lisäpalveluita tekemään matkastasi vuokra-autollamme onnistunut.

 
 • Bergamo Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Orio al Serio Airport
  24050 Bergamo

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Milano Lentoasema Linate

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Enrico Forlanini
  20090 Segrate

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Milano Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza Duca d'Aosta 1
  20125 Milano

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Lombardiassa - autonvuokrausta asiantuntemuksella

Sinun matkasi tarpeisiin sopivan ajoneuvon valinta on isossa roolissa matkan onnistumisessa, mutta voit räätälöidä hyödyllisillä lisäpalveluilla juuri tarkoituksiisi parhaiten sopivan vuokra-autopaketin. Lombardia kattaa ison alueen Pohjois-Italiassa, mutta Sixtin vapailla kilometreillä ei tarvitse huolehtia vaikka kilometrejä mittariin kertyisi, ja jos olet valinnut lisäpalveluiksi GPS-navigaattorin ja nimennyt matkalle lisäkuljettajan, onnistuu kuskinvaihto helposti ja päämäärät löytyvät näppärästi. Lapsiperheet ilahtuvat mahdollisuudesta ottaa lastenistuimet vuokra-autoon, ja moni matkaaja saa mielenrauhan valittuaan tarjoamiamme lisävakuutuksia yllättävien tilanteiden varalle.

Taloudellinen sedan sopii perusajoon mainiosti, mutta tilaa tavaroille ja seurueelle kaipaaville suosittelemme farmaria, kun taas työmatkaan tai vaikka häämatkaan saa helposti pientä luksusta valitsemalla jonkin luksusautoistamme. Voit varata vuokra-auton verkkosivuiltamme tai olla yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme, mutta huomioithan varatessasi, että voimme taata vain autoluokan, emme tiettyä automerkkiä.

Autonvuokraus Lombardiassa laittaa uuden vaihteen matkaasi

Lombardiasta löytyy niin vuoristoa, kukkuloita kuin tasankoakin ja upeita järviseutuja, kuten Italian tunnetuin järvi Garda, joka saattaa olla monen matkaajan käyntikohteiden listalla. Sieltä luontoa rakastavan kannattaakin ajella läheiseen Stelvion kansallispuiston, joka on Italian suurin ja tarjoaa kauniita maisemia ja villiä luontoa. Jos taas taide on enemmän sinun juttusi, Bergamosta löytyy yksi Italian suurimmista taidegallerioista, Accademia Carrara, ja itse taidemuseo on myös arkkitehtuuriltaan näyttävä luomus, ja tietenkin Milanon Leonardo di Vinci museo kuuluu jokaisen taideharrastajan matkaohjelmaan. Vaikka Lombardiassa onkin paljon nähtävää, Sixtin Autovuokraamosta vuokratulla autolla ei pidempikään reissu ole ongelma, varsinkin kun voit itse päättää aikataulusi ja reittisi, ja jos olet valinnut vuokra-autoksesi vaativaan ajoon sopivan maasturin, vuoristotietkään eivät ole hidaste tutkiessasi Lombardian nähtävyyksiä ja maisemia. Ota yhteyttä Sixtin asiakaspalveluun ja valitse mieleisesi vuokra-autopaketti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service