Autonvuokraus
Naples Lentoasema
Piilota
Italia // Napoli // Naples Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Naples Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NAP
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Napolin kansainvälisellä lentokentällä

Tutustu antiikin taianomaista historian havinaa henkivään Napoliin kätevästi vuokra-autolla, jonka saat allesi Sixt Autovuokraamosta Napolin kansainväliseltä lentokentältä. Meiltä löydät henkilöautot ja farmarit työ- sekä lomamatkojen sujuvoittamiseksi. Voit myös vuokrata vaikkapa urheilu- tai avoauton tai vankemman maasturin. Autonvuokraus Napolin kansainvälisellä lentokentällä onnistuu helposti aivan tuloterminaalin kupeessa sijaitsevassa vuokraamossamme. Tutustu Napoliin oman aikataulusi mukaan ja aloita seikkailu Sixt vuokra-auto allasi. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun.

Autonvuokraus Napolin kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Napolin kansainvälisellä lentokentällä, lyhennettynä NAP, on nopeaa ja voit lähteä tutustumaan kauniiseen Italiaan oman mielesi mukaisesti heti laskeuduttuasi. Matkaa Napolin keskustaan on noin 10 kilometriä, joten pääset majoituspaikkaasi nopeasti ja vaivattomasti. Aikaa jää pitsan kotikaupunkina pidetyn Napolin ja sen lähialueiden tutkimiseen joko jalan tai näppärästi Sixt vuokra-autolla. Valitsitpa sitten henkilöauton, avoauton tai maasturin, saat meiltä allesi uuden, keskimäärin vain kolme kuukautta vanhan vuokra-auton. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan autokategorian, emme tiettyä automallia.

Koe kuvankaunis Napoli Sixt vuokra-autolla

Napoli on Etelä-Italian suurin kaupunki ja sen metropolialueella asuu yli kolme miljoonaa asukasta. Napoli sijaitsee Napolinlahden rannalla, kuuluisan Vesuvius-tulivuoren läheisyydessä. Yksi kaikkein kuuluisimmista Italian nähtävyyksistä, Pompeijin kaupungin rauniot, sijaitsevat vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Napolin keskustasta. Tämä tulivuorenpurkauksen tuhkaan kadonnut ikivanha kaupunki lumoaa pysähtyneisyydellään kiireisimmänkin matkaajan. Sixt vuokra-autolla saavutat helposti myös esimerkiksi Catacombe di San Gennaro -katakombit ja pääset kurkistamaan kaupungin alle levittäytyvää tunneliverkostoa. Lungomare-rantapromenadille pääset Castel dell'Ovo -linnakkeen tuntumasta, jonne Napolin keskustasta ajaa alle puolessa tunnissa.

Sixt vuokra-auto allasi voit itse päättää minne menet ja milloin. Voit tutustua Napolin upeisiin nähtävyyksiin, kuten Centro storico -vanhaankaupunkiin, Duomo-tuomiokirkkoon, Piazza dei Plebiscito -aukioon tai espanjalaiseen Quartieri Spagnoli -korttelistoon, jotka kaikki sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Voit myös piipahtaa Italian pääkaupungissa Roomassa, jonne pääset A1-valtatietä pitkin alle kolmessa tunnissa. Valinta on kokonaan sinun. Ota siis rohkeasti yhteyttä Sixt Autovuokraamoon ja koe lumoava Napoli ja sen lähiympäristö vaivattomasti vuokra-autolla - kokonaan oman aikataulusi mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Naples Lentoasema NAP Viale Fulco Ruffo di Calabria 80144 Napoli 40.877075, 14.282565 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Naples Lentoasema NAP

Viale Fulco Ruffo di Calabria
80144 Napoli
 
Puhelinnro +39-0294757979

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service