Autonvuokraus
Torino Lentoasema
Piilota
Italia // Torino // Torino Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Torino Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Strada Aeroporto 12
  10072 Caselle Torinese IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TRN
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Torinon lentoasemalla

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Torinoon matkustaessasi kannataa napata reissuun alle moderni ja toimiva vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Torinon lentoasemalta. Olipa tarpeesi sitten pieni ja näppärä henkilöauto, joutuisampi ja edustavampi business-auto tai koko perhettä luotettavasti kantava farmari, autamme sopivan menopelin valinnassa. Muistathan autoa valitessasi, että takaamme ainoastaan autokategorian, emme yksittäistä automerkkiä. Tutustuthan varausta tehdessä myös lisäpalveluihimme, jotka avustavat navigoinnissa, pitävät lapset turvallisesti kyydissä tai antavat vaikkapa vapauden toiseen kuljettajaan vuokra-autolle. Ota yhteyttä, ja räätälöidään matkallesi juuri sinulle sopiva kyyti!

Autonvuokraus kauniissa pohjois-Italiassa Torinon lentoasemalla

Torinon lentoasema, lyhennettynä TRN, sijaitsee kaupungista noin 18 kilometriä pohjoiseen. Talvisin lumisessa Torinossa asuu noin 900 000 asukasta, ja maisemaa kehystävät upeat Alpit pohjoisessa, ja Monferrato etelässä. Lentoasemalle on juna- ja bussiyhteydet, vaan liikkuminen Sixt vuokra-autolla käy kätevästi suuntaan ja toiseen. Mikäli teet varauksen jo kotoa lähtiessäsi, hoituu vuokra-auton luovutus sujuvasti ja nopeasti perille päästyäsi. Sixtin autonvuokraus Torinon lentoasemalla sijaitsee saapuvien lentojen aulassa. Tervetuloa toteuttamaan unelmia ja sujuvia liikematkoja!

Viinitiloja, upeaa luontoa ja kulttuuria

Torino, piemontelaisittain Turin, on vanha teollisuuskaupunki Luoteis-Italiassa. Kaupunki on erityisen tunnettu Fiat -autotehtaastaan, ja yksi Torinon monista nähtävyyksistä onkin automuseo. Automuseoon, kuten muihinkin kaupungin nähtävyyksiin pääset tutustumaan kätevästi vuokra-autolla, jonka nappaat näppärästi mukaasi Torinon lentoasemalta. Piemonten alue on tunnettu mm. viinitarhoistaan ja autonvuokraus Torinon lentoasemalla mahdollistaa monipuolisen tutustumisen myös paikallisiin viinitarhoihin kätevästi ja omalla aikataululla. Kokeile näppäillä GPS-navigaattoriin vaikkapa Strada del Barolo e Grandi Vini di Langa, ja reitti vie sinut viinitarhoille halki upeiden maisemien.

Kuljeta ystäväporukkaasi tai perhettäsi Torinon monissa kulttuurinähtävyyksissä väsymättä Sixt vuokra-autolla. Pakkaa autoon mukaan pientä purtavaa ja myöhemmin myös tuliaisostokset, ja nautiskele kaupungin tarjonnasta. Kansallinen elokuvamuseo ja Torri Palatinen arkeologinen puistomuseo antavat jo hyvän haisun kaupungin monipuolisesta tarjonnasta. Romantiikan nälkäisille pariskunnille on mainittava lähikaupunki Milano, jonka kuuluisa La Scalan ooppera on tunteita herättävä kokemus. Torinosta Milanoon on vain noin 145 kilometrin matka. Tutustu Sixtin Torinon lentokentän vuokra-autojen valikoimaan ja tee varaus jo tänään!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Torino Lentoasema TRN Strada Aeroporto 12 10072 Caselle Torinese 45.200761, 7.649631 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Torino Lentoasema TRN

Strada Aeroporto 12
10072 Caselle Torinese
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service