Autonvuokraus
Okinawa Naha Chatan Fisharena
Piilota
Japani // Naha // Okinawa Naha Chatan Fisharena
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Okinawa Chatan/Fisharena: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 40-2 Mihama, Chatan-cho
  904-0115 Naha JP +81-989360543
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
 
 

Liiku Chatanissa turvallisella Sixtin vuokra-autolla

Kun olet saapunut Okinawan saarelle, Chatanin kaupunkiin, nouda vuokra-autosi Sixt Autovuokraamon toimipisteestä Okinawa Naha Chatan Fisharena ja autonvuokraus onnistuu helposti asiantuntevan henkilöstömme avulla! Sijaitsemme lähellä suosittua huvialuetta, Mihaman amerikkalaista kylää, ja aivan Chatan-puiston baseballstadionin vieressä, ja toimipisteemme vierestä kulkee valtatie 58. Luoksemme on siis helppo tulla ja löytää hyvän sijainnin ansiosta, joten vuokra-auton noutaminen sujuu nopeasti, erityisesti varattuasi sen jo etukäteen verkosta. Vuokra-autovalikoimaamme kuuluvat hyvät perusautoluokat, kuten henkilöautot ja farmarit, ja kaikki Sixtin vuokra-autothan ovat suosittujen merkkien uusimpia malleja, joten liikut aina turvallisesti ja miellyttävästi paikasta toiseen. Kompaktin kokoinen ja taloudellinen henkilöauto toimii ihanteellisesti yhden hengen tai pienen perheen autona, kun taas tilavammassa farmarissa riittää avaruutta useammalle henkilölle matkatavaroineen. Jos epäröit, millainen vuokra-auto olisi paras valinta matkallesi, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua kaikissa autonvuokraukseen Okinawa Naha Chatan Fisharena toimipisteessä liittyvissä kysymyksissä!

Vuokraamalla auton Sixtiltä näet enemmän Japania

Sixt Autovuokraamo yhdistetään luotettavuuteen, edullisiin hintoihin ja hyvään palveluun, ja kaikkea tätä on tarjolla myös sinulle vuokratessasi auton Chatanissa. Vuokra-auto vie sinut luotettavasti perille työkokoukseen, rannalle rentoutumaan tai kaupungin humuun, varsinkin kun tarjoamme sinulle navigointilaitteen oppaaksi. Vapaat ajokilometrit kuuluvat tietysti vuokrauspakettiimme perusturvien ohella ja erinomaisena lisäpalveluna tarjoamme mahdollisuuden nimetä kaksi tai useampi lisäkuljettaja matkalle, jotta kuskia voi vaihdella kesken ajon. Lähtivätkö lapset mukaan matkalle Okinawaan? Ole huoleti, meiltä löydät turvalliset lastenistuimet vuokra-autoon, jotta matka taittuu turvallisesti kaikkien perheenjäsenten osalta. Tehdessäsi varausta vuokra-autosta joko verkossa tai puhelimitse, ota huomioon, ettemme voi luvata tiettyä ajoneuvon merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan autoluokan. Varmista varauksen teon yhteydessä myös, että saat haluamasi lisäpalvelut. Tervetuloa kokemaan ajonautinto Okinawa Naha Chatan Fisharenan toimipisteestä vuokratulla vuokra-autolla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Okinawa Naha Chatan Fisharena OKAC03 40-2 Mihama, Chatan-cho 904-0115 Naha 26.310278, 127.762329 +81-989360543

Sixt-toimipiste Okinawa Naha Chatan Fisharena OKAC03

40-2 Mihama, Chatan-cho
904-0115 Naha
 
Puhelinnro +81-989360543

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service