Autonvuokraus
Okinawa Naha Lentoasema
Piilota
Japani // Naha // Okinawa Naha Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Okinawa Nahan lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1-1174 Toyosaki
  901-0225 Tomigusuku JP +81-988510543
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OKA
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 19:00
Juhlapyhä09:00 - 19:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Nahan lentoasemalla

Matkasi Japanin upealla Okinawan saarella alkaa mainiosti, kun vuokraat auton Nahan lentoasemalta Sixt Autovuokraamosta. Monipuolisesta autovalikoimastamme löytyy varmasti matkallesi sopiva ajoneuvo, jonka voit lisäksi varustella kaikilla haluamallasi lisäpalveluilla saadaksesi kaiken hyödyn irti menopelistäsi. Sähäkkä urheiluauto tai tyylikäs avoauto voi olla hyvä valinta halutessasi hieman enemmän luksusta matkaasi esimerkiksi työmatkalla. Käytännönläheisemmälle matkaajalle taloudellinen kaupunkiauto sopii hyvin, mutta jos tilalle on suurempi tarve kuin henkilöauto pystyy tarjoamaan, on meillä valikoimassa tilavat farmarit. Löydät myös tyylikkään tehopakkauksen, maasturin, jos olet enemmän nelivedon ystävä. Lisäpalveluista suosittelemme verratonta navigaattoria, joka osaa opastaa vierailla teillä oikeaan päämäärään, sekä lapsiperheille tietenkin turvallisia lastenistuimia. Paljon muitakin lisäpalveluita on saatavilla aina lisävakuutuksista lisäkuskin mahdollistavaan palveluun. Anna meidän tehdä autonvuokrauksesta Nahan lentoasemalla sinulle onnistunut kokemus!

Autonvuokraus Nahan lentoasemalla

Nahan lentoasema, josta toisinaan käytetään myös nimeä Okinawa Nahan lentoasema, tunnetaan kansainvälisellä lyhenteellä OKA. Se sijaitsee aivan Nahan kaupungin vieressä, matkaa kaupunkiin on alle neljä kilometriä, eikä toiseen läheiseen kaupunkiin, Tomigusukuun, ole myöskään kuin reilut viisi kilometriä. Kun saavut lennoltasi kansainväliseen terminaaliin, kävele lyhyt matka sisämaan lentojen terminaaliin ja bussipysäkille numero 14, josta Sixtin oma bussi kuljettaa sinut vuokrauspisteeseemme. Hoidat autonvuokrauksen Nahan lentoasemalla kätevimmin tekemällä varauksen etukäteen puhelimitse tai verkossa.

Nahan nähtävyydet ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla

Naha on Okinawan prefektuurin pääkaupunki. Naha on saaren isoin kaupunki, jossa asuu peräti 60 prosenttia saaren asukkaista. Nahassa riittää nähtävää, joten pakkaa vuokra-autoon Nahan lentoasemalla mahdolliset seuralaisesi ja tarvitsemanne tavarat ja suunnatkaa katsomaan monipuolista japanilaista kulttuuria. Ensimmäiseksi kohteeksi voit valita Shurin linnan, reilun viiden kilometrin päässä keskustasta, joka pääsi UNESCOn maailmanperintölistalle vuonna 2000. Jos kaipaat eksoottisia makuelämyksiä ja kenties erikoisempia tuliaisia, voit suunnata Makishi-torille, josta löydät vain Okinawalta löytyviä elintarvikkeita, tai voit käydä syömässä ravintoloissa paikallisia herkkuja. Korkealla kukkulalla sijaitseva Naminoue-gun shintolaispyhäkkö kannattaa sisällyttää myös matkasuunnitelmiin. Autonvuokraus Nahan lentoasemalla tekee nähtävyyksien katselusta helppoa, ja jos olet pidemmällä lomalla, vuokra-auto on erinomainen keino liikkua laajemmaltikin Okinawan saarella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 19:00
Juhlapyhä09:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Okinawa Naha Lentoasema OKA 1-1174 Toyosaki 901-0225 Tomigusuku 26.156496, 127.652128 +81-988510543

Sixt-toimipiste Okinawa Naha Lentoasema OKA

1-1174 Toyosaki
901-0225 Tomigusuku
 
Puhelinnro +81-988510543

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service