Autonvuokraus
Tokyo
Piilota
Japani // Tokyo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tokio

Sixt Autovuokraamo Tokio toivottaa työ- ja lomamatkailijat lämpimästi tervetulleiksi laajalla merkkiautojen valikoimallaan, josta löydät helposti omat suosikkisi. Lisäksi aina tarpeen tullen voit kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen. Taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla kulkee näppärästi yksinmatkustava tai isompikin porukka matkatavaroineen ja tyylikkäät kyydit onnistuvat näillä myös työtapaamisiin. Mikäli olet seikkailuhenkinen ja tarvetta on tukeville kyydeille, tutustu ihmeessä tilaviin maastureihimme. Tarkemmin vuokra-autovalikoimaamme voit tutustua verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja sieltä voit myös tehdä varauksen helposti.

 
 • Tokyo Haneda Intl Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  1-1-4 Hanedakuko Ota-ku
  144-0041 Tokyo

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Tokyo Narita Intl Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  1373-7 Komaino
  286-0121 Narita

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Tokyo Shinjuku Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  1-25-1 Nishi-Shinjuku
  163-0690 Tokyo

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Tokyo Yaesu Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  2-1 Yaesu, Chuo-ku
  104-0028 Tokyo

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Autonvuokrauksesta Tokiossa entistä monipuolisempi lisäpalveluilla

Kaikki Sixtin vuokra-autot ovat perusteellisesti varusteltuja ja uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Tarjoamme kattavan lisäpalvelujen valikoiman, joiden avulla voit tehdä autonvuokrauksesta Tokiossa juuri itsellesi ja seurueellesi sopivan. Tarjoamme matkallesi vapaat ajokilometrit, joista on kätevä ottaa kaikki mahdollinen irti GPS-navigaattorilla, joka auttaa reittivalinnoissa ja vapauttaa sinut nauttimaan ajosta. Lisäkuljettaja on myös mahdollista lisätä varaukselle, jotta voitte ystävän kanssa jakaa Sixt-ajomukavuuden. Mikäli matkustat pienten lasten kanssa, kannattaa varaukselle lisätä lastenistuimet, jotta myös perheen pienimmät matkustavat turvallisesti. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat auton noutovaiheessa. Maksaessasi varauksen vasta noudettaessa voit tehdä siihen mahdolliset muutokset ja peruutuksen maksutta. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi jo huoletta etukäteen. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!

Tokio on kiehtova ja täynnä tekemistä

Tokio on Japanin pääkaupunki ja siellä riittää varmasti vilinää ja vilskettä kaikenlaisille matkailijoille. Etäisyydet saattavat olla yllättävänkin pitkiä, joten oma vuokra-auto on loistava apu aikataulujen suunnittelussa, sillä saat olla itse niistä vastuussa. Suuntaa Sixtin vuokra-auton keula kohti Harajukun kiinnostavaa kaupunginosaa, jonne saavut keskustasta vain 25 minuutissa. Se on yksi Tokion muodikkaimmista kaupunginosista ja sieltä löydät mitä erikoisempia paikallisia nähtävyyksiä. Loisteliaat kaupunkimaisemat avautuvat Tokyo Towerista, joka kurottaa jopa 333 metriin. Tornille ajelet kaupungista noin puolessa tunnissa. Omalla vuokra-autolla on helppo suunnata myös matkan päätteeksi lentokentälle matkatavaroiden kanssa. Sixt helpottaa matkaasi ja antaa sinulle mahdollisuuden kokea Tokio mahdollisimman monipuolisesti.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service