Autonvuokraus
Pristina
Piilota
Kosovo // Pristina
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pristina

Mikäli olet suuntaamassa kohti Kosovon kaunista pääkaupunkia, matka kannattaa aloittaa Sixt Autovuokraamosta Pristinassa. Olipa kyseessä sitten loma- tai työmatka, vuokra-auton avulla olet vapaa lähtemään ja palaamaan kätevästi oman aikataulusi mukaan. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia ajoneuvoja eri tarpeisiin: henkilöautot ja farmariautot sopivat kaupunkiajoon ja maasturimme kuljettavat sinut turvallisesti retkille kaupungin ulkopuolellekin. Pristinassa autonvuokraus onnistuu kätevästi Sixtin avulla, mutta suosittelemme sinua varmistamaan toimipisteiden aukioloajat sekä sijainnit verkkosivuiltamme ennen saapumistasi. Ystävällinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa - vuoden jokaisena päivänä!

 
 • Pristina Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rruga e Aeroportit
  10070 Vrellë, Lipjan

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Fushe Kosova

  Sixt Autonvuokraus
  Rruga Dardania pn
  12000 FushëKosovë

  ma. - la.08:30 - 17:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Pristinassa on vaivatonta Sixt Autovuokraamon kautta

Autovalikoimamme on laaja henkilöautoista maastureihin, mutta huomioithan, että emme pysty takaamaan sinulle tiettyä automallia; ainoastaan tietyn kategorian. Kaikki vuokra-automme ovat noin kolme kuukautta vanhoja, joten allasi tulee mallista riippumatta olemaan hyväkuntoinen ajopeli. Hintoihimme ei sisälly mitään piilokuluja, ja tarjoamme jopa ilmaisen peruutuksen sekä varausmuutokset, kun maksat auton noutaessasi. Emme myöskään peri maksua luottokorttimaksuista. Ja jos kaupunki ei ole ennestään tuttu, Pristinan autovuokraamostamme voi kysyä GPS-navigaattoria. Kysy myös tarvittaessa lastenistuimesta. Muistutamme myös, että alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun.

Ota Sixtin vuokra-autolla Pristinasta kaikki irti

Auton vuokraaminen Kosovon Pristinassa mahdollistaa oman aikataulun mukaiset retket, myös ne jotka suuntautuvat kokonaan kaupungin ulkopuolelle. Pristinan ilmasto on yleensä leuto ja lämpimintä täällä on useimmiten toukokuusta syyskuulle. 1990-luvun surullisenkuuluisista ajoista on päästy jo pitkälle ja nykyään Pristina on kuhiseva yliopistokaupunki ravintoloineen ja yökerhoineen. Paikallinen arkkitehtuuri on myös silmiä hivelevää: hurauta hotellilta tutustumaan esimerkiksi ottomanian aikaiseen kylpylään tai kellotorniin. Ja ehdottomasti kannattaa myös tehdä retki rentoutumaan kauniille Batlava-järvelle, joka sijaitsee muutaman tunnin ajomatkan päässä Pristinasta.

Jos on erityisesti kiinnostunut luonnosta ja sen ilmiöistä, kannattaa ehdottomasti tehdä myös retki kaupungin laidalla sijaitsevaan Marble Cave -luolastoon vuokra-auton avittamana. Ja jos aikaa riittää, niin kaupungista pääsee myös helposti tutustumaan vaikka naapurimaihin saakka. Esimerkiksi R7-moottoritietä pitkin ajaa kätevästi Albanian pääkaupunkiin Tiranaan vain muutamassa tunnissa. Ota suunnaksi Pristinan Sixt Autovuokraamo ja tee matkastasi unohtumaton!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service