Autonvuokraus
Athen
Piilota
Kreikka // Athens // Athen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Athen: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Syngrou Avenue 11/Lempesi
  117 43 Athens GR +30-2109220171
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ATHC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 

Aja vaivattomasti vuokraamalla auto Sixt Ateenasta

Autonvuokraus Ateenan kaupungissa on helppoa, kun valitset autovuokraamoksesi Sixt Ateenan. Sixt Autovuokraamo Ateena sijaitsee keskeisellä paikalla Ateenan keskustan eteläpuolella, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Löydät toimipisteemme helposti esimerkiksi saapumalla metrolla Akrópoli-metroasemalle, josta kävelet toimipisteellemme parissa minuutissa. Hyviä maamerkkejä ovat myös Makrygiánnin alueella sijaitsevat pohjoismaiden Ateenan-instituutit sekä uusi Akropolis-museo, jotka kaikki sijaitsevat alle viiden minuutin kävelymatkan päässä Sixt Ateenasta. Kun olet noutanut vuokra-autosi Ateenan toimipisteeltämme, voit jatkaa matkaasi esimerkiksi läheistä Andrea Siggroun tietä pitkin kohti määränpäätäsi.

Vuokra-auton avulla voit suunnata retkelle myös Ateenan ulkopuolelle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi matka läheiseen Pireuksen satamakaupunkiin tai päiväreissu alle kolmen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan kuuluisaan Delfoin kaupunkiin? Vuokra-auton avulla taitat helposti myös liikematkat niin Ateenassa kuin sen ulkopuolellakin. Valikoimastamme löydät kätevät kulkuneuvot niin Ateenan kapeilla kaduilla ajamiseen kuin lähiseudun kalastajakylien tutkimiseenkin. Kompaktilla henkilöautolla puikkelehdit näppärästi myös Ateenan vilkkaammilla kaduilla, kun taas pidemmät matkat taittuvat tilavasti farmariauton tai katumaasturin siivin. Vai etsitkö kenties luksusta liikematkalle? Ateenan toimipisteeltämme löydät myös Premium-luokan laatuajoneuvot merkeiltä kuten Audi, Porsche ja BMW.

Lisämukavuutta matkantekoon Ateenassa - päivitä autonvuokraus Sixt-lisäpalveluilla

Me Sixtillä haluamme olla varmoja siitä, että autonvuokraus Ateenassa on sinulle miellyttävä kokemus. Siksi voitkin valita vuokra-ajoneuvoosi kattavat lisäpalvelut aina lisäturvista erilaisiin tarvikkeisiin asti. Jos valitset vapailla ajokilometreillä varustetun vuokra-auton, sinun ei tarvitse kantaa huolta matkasi pituudesta, vaan sen sijaan voit tehdä niin pitkiä retkiä kuin haluat. Ateena ja muut Kreikan kaupungit voivat toisinaan tuntua sokkeloisilta, minkä vuoksi tarjoammekin lisäpalveluna avuksesi luotettavan GPS-navigaattorin. Kenties olette perhelomalla Kreikassa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa lisätä vuokra-autoosi lastenistuimet sen mukaan, minkä kokoisia lapsia matkalla on mukana. Pyydämme sinua huomioimaan, että autonvuokraus koskee tiettyä ajoneuvokategoriaa. Lopullinen automallisi voi olla eri kuin esimerkkikuvassa esitetty ajoneuvo.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Athen ATHC01 Syngrou Avenue 11/Lempesi 117 43 Athens 37.967566, 23.730783 +30-2109220171

Sixt-toimipiste Athen ATHC01

Syngrou Avenue 11/Lempesi
117 43 Athens
 
Puhelinnro +30-2109220171

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service