Autonvuokraus
Athen Lentoasema
Piilota
Kreikka // Athens // Athen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Athen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: El. Venizelos
  190 04 Athens GR +30-2103530556
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ATH
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Me Sixt Autovuokraamon Ateenan lentokentän toimipisteessä olemme aina valmiita tekemään matkastasi hieman paremman tarjoamalla käyttöösi monipuolisen kattauksen erilaisia ja eri tilanteisiin ja tarpeisiin soveltuvia vuokra-autoja. Kalustomme kattaa esimerkiksi kaupungin ympäristössä tai esimerkiksi saaristossa käytännöllisiä maastureita, luksusta henkiviä urheilu- ja avo-autoja sekä tietysti myös perinteisiä henkilöautoja ja maastureita. Autonvuokraus Ateenan lentoasemalta sujuu meiltä kaikkein vaivattomammin, kun teet sen jo etukäteen internetissä, puhelimitse tai mobiilisovelluksellamme, mutta tietysti sinulla on myös mahdollisuus varata haluamasi ajoneuvo vasta paikan päälläkin toimipisteessämme vierailemalla.

Autonvuokraus Ateenan lentoasemalta

Vuokra-autolla Ateenan lentoasemalta (ATH) Spáta-Artémidan kunnasta matkasi taittuu näppärästi noin puolessa tunnissa kaupungin keskustaan, joka sijaitsee noin 27 kilometrin päässä lentokentästä. Saapuessasi lentoasemalle voit noutaa etukäteen varaamasi ajoneuvon helposti joustavien aukioloaikojemme puitteissa toimipisteestämme, joka sijaitsee Ateenan lentoaseman saapuvien lentojen terminaalin edessä näkyvällä paikalla. Halutessasi sinulla on mahdollisuus palauttaa vuokra-autosi myös aukioloaikojemme ulkopuolella ja lentoaseman toimipisteemme lisäksi löydät kaupungista lukuisia muita toimipisteitämme. Taataksemme matkasi mahdollisimman sujuvan kulun, tarjoamme sinulle lentoaseman toimipisteessämme pelkän vuokra-auton lisäksi myös lukuisia erilaisia lisäpalveluita ja -vakuuksia, kuten navigaattorin, diesel-moottorin ja monia muita käytännöllisiä mahdollisuuksia. Otathan huomioon, että takaamme sinulle aina valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Kulttuurielämyksiä vuokra-autolla

Kreikka on kokonaisuudessaan upea matkailukohde, mutta erityisesti sen historiallinen ja kuvankaunis pääkaupunki Ateena lumoaa kävijänsä. Kaupungissa ehdoton vierailukohde on kuuluisa Akropoliin kukkula, joka on eräs antiikin merkittävimmistä arkeologisista nähtävyyksistä. Kukkulalla pääset näkemään niin Parthenonin kuin Erekhtheioninkin temppelit ja nauttimaan historian havinasta. Antiikkisista nähtävyyksistä katsastamisen arvoisia ovat lisäksi vähintään Dionysoksen temppeli sekä Herodes Atticuksen odeion. Lisäksi kaupungista löytyy lukuisia mielenkiintoisia museoita, joissa pääsee tutustumaan alueen kiehtovaan historiaan. Mainio vierailukohde on esimerkiksi kaupungin kansallinen arkeologinen museo tai Akropoliin museo. Ajamalla pääset tutustumaan vaivatta kaupunkiin kokonaisuutena ja voit vierailla edellä mainittujen nähtävyyksien lisäksi esimerkiksi modernin Kreikan keskuksena pidetyssä Syntagmassa tai Likavittós-kukkulalla kaupungin korkeimmalla kohdalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Athen Lentoasema ATH El. Venizelos 190 04 Athens 37.936154, 23.946136 +30-2103530556

Sixt-toimipiste Athen Lentoasema ATH

El. Venizelos
190 04 Athens
 
Puhelinnro +30-2103530556

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service