Autonvuokraus
Chania
Piilota
Kreikka // Chania
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chania

Sixt autonvuokraus Haniassa sopii sinulle, joka tahdot vapautta liikematkalla tai lomamatkalla, tai vaihtelua kreetalaiseen arkeen. Sixt Autovuokraamo Hanian uusilla ja laadukkailla ajoneuvoilla saat vapauden valita omat reittisi ja aikataulusi, miellyttävän mukavasti vailla erillisiä kilometriveloituksia. Varaus hoituu vaivatta internetissä jo kotona, vaikkapa sohvalla rentoutumisen lomassa. Valitse autokalustostamme työmatkalle rento ja vakuuttava maasturi, kulje rannikolta toiselle perheinesi tilavassa farmarissa tai hyppää kaveriporukkasi kanssa näpsäkän kokoiseen henkilöautoon.

 
 • Kreeta Chania Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  73100 Chania

  ma. - su.07:00 - 22:30
  Juhlapyhä07:00 - 22:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kreeta Chania Souda Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Eleftheriou Venizelou Square
  73200 Souda, Chania

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Luotettavat ajoneuvot ja vapaat kilometrit täydentävät matkaasi

Sixt Autovuokraamo Hanian vuokra-autojen valikoima on laaja, ja ajoneuvot ovat perusvarustuksiltaan käytännölliset. Lisäksi voit halutessasi varustaa ajoneuvoja kätevillä lisäpalveluillamme, jotka mm. helpottavat matkantekoa, luovat mielenrauhaa ja jakavat ajamisen iloa. Täydelliseen lisäpalveluiden valikoimaan voit tutustua internetsivuillamme, samalla kun teet varausta vuokra-autolle. Valitse näppärä GPS-navigaattori, mikäli kreetalaiset maisemat eivät ole ennestään tuttuja, lasten turvaistuimet, mikäli koko perhe matkustaa mukana, sekä lisäturvapalvelut tuomaan mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Haluamme ystävällisesti muistuttaa, että Sixt takaa autokategorian, ei tietyn merkkistä ajoneuvoa tai mallia.

Autonvuokraus Haniassa sopii liikematkalaisille, lomalaisille ja häämatkalaisille - siis kaikille!

Välimeren iki-ihastuttava Kreikan saari, Kreeta, ja sen kuvankaunis kaupunki Hania (tunnetaan myös nimellä Chania), pitävät sisällään valtavasti nähtävää ja koettavaa. Tee saareen tutustumisesta vaivattoman helppoa vuokraamalla ajoneuvo allesi Sixt Autovuokraamo Haniasta. Shoppaile sieluuden kyllyydestä Hanian useissa liikkeissä, kuskaa ostokset kätevästi hotellille vuokra-auton kyydissä, ja ajele vanhaan venetsialaiseen satamaan tunnelmalliselle illalliselle. Samalla voit ihastella vanhaa majakkaa, joka on monen kaupungissa kävijän vieraile näissä paikoissa -listalla.

Vuokra-auto Haniassa on kätevä silloin, kun kaupunkielämä alkaa olla jo nähty, ja haluat vierailla saaren muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Historiasta kiinnostuneille täällä on tarjolla saaren suosituimpiin nähtävyyksiin lukeutuva Knossos, joka on joukko uskomattoman hyvin säilyneitä raunioita. Haniasta historiaretkelle on noin 63 kilometriä, ja matkalla voi ihastella saaren kumpuilevaa maisemaa. Luontoihmisille Kreeta on paratiisi, sillä saarella on yksi maailman suosituimmista patikointireiteistä, E4, joka kumpuilee välillä vaativissakin, henkeäsalpaavan upeissa Lefka Orin -vuoriston maisemissa. Autonvuokraus Haniassa mahdollistaa kuljettamaan mukana näppärästi niin eväät kuin retkeilyvarusteetkin. Upeita valkoisia hiekkarantoja etsiville on tarjolla mm. Elafonissin ranta noin 77 kilometriä etelään sekä noin viiden kilometrin päässä sijaitseva Kalamakin ranta. Hullaannu oliiveista, kirkkaista vesistä ja shoppailuista, ja anna vuokra-auton johdattaa sinut unohtumattomiin seikkailuihin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service