Autonvuokraus
Corfu
Piilota
Kreikka // Corfu
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Corfu

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Korfulle! Vuokraamalla ajoneuvon kauttamme näet enemmän tätä vehreää, idyllistä saarta. Valikoimistamme löydät varmasti juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton. Autonvuokraus Korfulla on helpoin tapa nähdä saarta. Oletko matkalla perheen kanssa ja haluat matkata mukavasti farmarilla tai taloudellisella henkilöautolla? Ehkäpä matkustat kaveriporukalla ja valitsen mielummin urheilu- tai avoauton. Meiltä löydät nämä kaikki. Kreikka ja Korfun kaunis saari odottavat sinua, varaa vuokra-autosi jo tänään!

 
 • Korfu Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Korfulla

Autonvuokraus Korfulla on vaivatonta ja luotettavaa. Autovuokraamollamme on pitkät perinteet ja toimimme jo yli sadassa maassa. Kun teet varauksesi etukäteen netissä tai puhelimitse, saat vuokra-auton käyttöösi heti saarelle saavuttuasi toimipisteestämme, johon voit palauttaa ajoneuvon matkasi jälkeen joustavana ajankohtana. Huomaathan, että tietyn automerkin tai -mallin sijaan voit valita vuokra-autosi kategorian. Takaamme, että kaikki ajoneuvomme ovat aina uusia ja luotettavia. Meiltä saat myös lisävarusteet. GPS-navigaattori ohjaa sinut haluamiisi kohteisiin ja vakuutus antaa mielenrauhaa. Meiltä saat myös lasten turvaistuimet ja luvan lisäkuljettajalle.

Vuokra-auto Korfulla tekee matkastasi enemmän

Korfu on Kreikan saari, joka tunnetaan hyvistä uimarannoistaan, kalastajakylistään ja vuorijonoistaan. Saaren eri osat poikkeavat toisistaan huomattavasti, ja vuokra-autolla voit tutustua helposti niin pohjoisosan oliivilehtoihin ja rantapoukamiin, metsäisempään keskiosaan kuin luonnoltaan karumpaan eteläsaareen. Vuokra-auto Korfulla helpottaa liikkumistasi paikasta toiseen oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan. Saaren keskus ja suurin kaupunki Korfu tarjoaa monenlaista näkemistä ja tekemistä. Sen italialaistyylinen vanha kaupunki on Unescon perintökohde ja saaren edustalla sijaitseva linnake on yksi suosituimpia nähtävyyksiä. Noin 20 kilometrin päässä kaupungista sijaitsevassa Paleokastritsan kylässä on yksi saaren kauneimpia rakennuksia, nimittäin Pyhän Neitsyt Marian luostari. Rakennuksen lisäksi kävijää viehättävät vehreät puutarhat oliivilehtoineen. Kylässä on myös hyviä uimarantoja. Tiesitkö, että Korfun saarella on 220 kilometriä rannikkoa ja idyllisimmät rannat löytyvätkin kaupungin ulkopuolelta? Kahdeksan kilometrin päässä Korfun kaupungista sijaitseva Gouvian kaupunki on vierailun arvoinen kohde. Erinomaisen uimarannan lisäksi Gouviasta löytyy ostoskatuja ja rantakahviloita sekä myös vilkasta yöelämää. Noin kymmenen kilometrin päässä Korfun kaupungista sijaitsee Itävalta-Unkarin keisarinna Elisabetin, eli Sissin, palatsi. Näihin kohteisiin pääset vaivattomimmin omalla vuokra-autolla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service