Autonvuokraus
Kreeta Heraklion Lentoasema
Piilota
Kreikka // Crete // Kreeta Heraklion Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kreeta Heraklion Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion GR +30-2810280915
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HER
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 23:00
Juhlapyhä07:30 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua Heraklion lentokentällä. Emme kuitenkaan lupaa käyttöösi mitään tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Kun saavut tähän osaan Kreikkaa, saat sen häikäisevistä näkymistä paljon enemmän irti luotettavalla henkilöautolla. Sillä puikkelehdit näppärästi myös kaupungeissa. Niissä pärjäät paremmin, jos otat meiltä matkaasi hyödyllisen navigaattorin. Tilavammissa farmarissa kuljetat vaikkapa matkan varrelta napattuja ostoksia tai lasten tarvitsemia urheiluvälineitä. Autonvuokraus Kreeta Heraklion lentokentällä antaa tilaisuuden täydelliseen kulttuurimatkaan, pääset ajamaan kohteesta toiseen esimerkiksi tasokkaalla maasturilla. Avoautolla ajaminen pitkin aurinkoisia maisemareittejä on myös ainutlaatuinen elämys lämpimän tuulen tuivertaessa ympärillä. Minibussiin taas mahtuvat vaikka yhteisistä harrastuksista nauttivat työkaverit. Lisäkuski kannattaa kuitenkin valita jo vuokratessa, sillä joskus on mukava vaihtaa kuljettajaa. Suosittelemme lisäturvaksi kolariturvaa, varkausturvaa tai vapaaehtoista henkivakuutusta.

Vuokra-auto odottaa sinua kentällä

Autonvuokraus Heraklion lentokentältä kannattaa suorittaa näppärästi netin kautta, sen voi tehdä myös puhelimitse. Heraklion Lentoasema Níkos Kazantzákis - HER, on nimetty saarella vaikuttaneen kirjailijan mukaan. Lisäksi kaupunki ja kenttä tunnetaan myös nimellä Iraklion. Kentältä kaupunkiin ajaa noin kymmenessä minuutissa, sillä matkaa on vain kolmisen kilometriä. Voit suunnitella matkasi aikataulun vapaasti, sillä vuokra-auton noutaminen ja palauttaminen on mahdollista vaikka aukioloaikojen ulkopuolella.

Seikkaile nähtävyydeltä toiselle omaan tahtiisi

Autovuokraamomme Heraklionin lentokentällä luovuttaa mieleisesi vuokra-auton, jolla pääset tavallista rennommalle työmatkalle tai ikimuistoiselle lomamatkalle. Kun nappaat kulkupelin Heraklionin lentokentältä, voit lähteä tutustumaan esimerkiksi vaikuttavaan Knossoksen palatsikeskukseen. Se on aikanaan toiminut koko minolaisen kulttuurin keskuspaikkana. Sinne on matkaa kaupungista runsaat viisi kilometriä, jonka taittaa vuokra-autolla vajaassa kahdessakymmenessä minuutissa. Jos erityisesti henkeäsalpaavan kauniit ajoreitit kiinnostavat, suuntaa runsaan 80 kilometrin päässä sijaitsevaan venetsialaisvaikutteiseen Réthymnoniin. Siitä noin 25 kilometrin päässä sijaitsee myös Arkádin luostari. Hiukan pienempi palatsi on Faistos, jonne vuokra-autolla ajelee kaupungista noin puolessatoista tunnissa. Agios Nikolaoksen lähistöllä on luontomatkailijoille rantojen lisäksi jännittäviä luolia ja rotkoja. Sinne ajaminen kestää vuokra-autolla noin tunnin verran. Autonvuokraus Heraklionin lentokentällä on mainio ratkaisu varsinkin itsenäisesti liikkuvan matkailijan omatoimisille tutkimusretkille.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 23:00
Juhlapyhä07:30 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kreeta Heraklion Lentoasema HER Kazantzakis Airport 71500 Heraklion 35.339722, 25.180278 +30-2810280915

Sixt-toimipiste Kreeta Heraklion Lentoasema HER

Kazantzakis Airport
71500 Heraklion
 
Puhelinnro +30-2810280915

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service