Autonvuokraus
Heraklion
Piilota
Kreikka // Heraklion
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Heraklion

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Iraklionissa tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua Kreikan upeaan, välimerelliseen Kreetan saareen ja sen nähtävyyksiin vuokra-auto allasi. Perheelliset tutustuvat saareen tilavassa ja luotettavassa farmarissa, kaveriporukat ajelevat taloudellisilla sedaneilla taikka minibusseilla, ja luksusta vaativille on valittavissa hulppeat avoautot. Uudet ja laadukkaat ajoneuvot tekevät matkanteosta mukavan ja huolettoman. Tutustu autokalustoomme kätevästi verkkosivuillamme ja tee varaus jo tänään. Löydät ajantasaiset tarjouksemme verkkosivuiltamme.

 
 • Kreeta Heraklion Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  ma. - su.07:30 - 23:00
  Juhlapyhä07:30 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kreeta Heraklion Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Mukavaa ja laadukasta autonvuokrausta Heraklionissa

Sixt vuokra-autot ovat perusvarustukseltaan kattavia, ja lisäpalveluillamme täydennät matkustusmukavuuttasi. GPS-navigaattori on näppärä, kun Kreetan tieosuudet eivät ole entuudestaan tuttuja, lasten turvaistuimet tuovat turvaa perheen pienimmille ja lisäturvapalveluilla rauhoitat mielesi yllättävien tilanteiden varalle. Muistathan vuokra-autoa valitessasi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Asiakaspalvelumme palvelee mielellään kaikissa pienemmissä kuin myös suuremmissakin asioissa, viikon jokaisena päivänä.

Iraklion ja koko Kreeta Sixt vuokra-autolla

Koe Kreikan ihana Kreetan saari oman aikataulusi mukaan ja tutustu maailman ensimmäisen korkeakulttuurin eli minolaisten kulttuurin jäänteisiin. Ota allesi luotettava Sixt vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Iraklionista ja mene minne haluat, milloin haluat. Kreeta on Kreikan suurin saari eteläisellä Välimerellä ja siellä asuu yli 600.000 asukasta. Saaren pääkaupunki Irakleon, kirjoitettu joskus myös Heraklion, on saaren suurin kaupunki, ja se on toiminut Kreetan pääkapunkina vuodesta 1971 lähtien. Iraklionin nähtävyyksiin kuuluvat kaupungin arkeologinen museo sekä Pyhän Menaksen katedraali. Saari on kuuluisa minolaisen kulttuurin aikaisista raunioistaan. Knossoksen rauniot sijaitsevat aivan pääkaupungin kupeessa. Matkaa niille on vain noin viitisen kilometriä. Toiset kuuluisat rauniot eli Faistoksen rauniot sijaitsevat noin 60 kilometrin päässä kaupungista.

Sixt vuokra-autolla voit lähteä tutkimaan saarta mielesi mukaan. Voit suunnata ihastelemaan Samarian rotkoa, joka sijaitsee saaren toiseksi suurimman kaupungin Chanián läheisyydessä, noin 200 kilometrin päässä Iraklionista. Samarian kansallispuistossa sijaitseva rotko on Euroopan suurin ja ehdottomasti vierailun arvoinen. Puistossa pääsee vaeltamaan ja patikoimaan luonnonkauniissa ympäristössä. Ihastut varmasti Kreetaan aivan uudelleen. Ota siis Sixt vuokra-auto allesi ja tutustu Kreetan kauniiseen saareen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service