Autonvuokraus
Kos
Piilota
Kreikka // Kos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kos

Kreikka ja kaunis Kosin saari odottavat seikkalujasi, ja vuokra-auto Kosilla mahdollistaa ne. Sixtin laajasta valikoimasta löydät juuri sinun matkaasi parhaiten sopivan ajoneuvon. Haluatko nähdä saarta tyylillä? Meiltä voit vuokrata avo- tai urheiluauton. Maasturilla tai farmarilla matkustat mukavasti ja turvallisesti.

 
 • Kos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  853 02 Kos

  ma. - su.08:00 - 21:30
  Juhlapyhä08:00 - 21:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Akti Miaouli street
  85300 Kos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Kosilla

Autonvuokraus Kosilla on vaivatonta ja helppoa. Voit valita nettisivultamme ajoneuvosi kategorian tietyn automallin- tai merkin sijaan. Ajoneuvomme ovat aina uusia ja luotettavia. Varaa vuokra-autosi netistä, hae se saarelle saavuttuasi ja palauta matkasi jälkeen toimipisteeseemme. Palvelemme sinua esimerkiksi lentokentällä ja satamassa. Meiltä saat myös lisäpalvelut ja -tarvikkeet, kuten GPS-navigaattorin, lasten turvaistuimet, vakuutukset ja luvat lisäkuljettajalle. Tutustu tarjontaamme netissä ja varaa juuri sinun matkaasi sopivin ajoneuvo! Autovuokraamomme Kosilla palvelee sinua joustavasti tarpeidesi mukaan.

Kos on täynnä nähtävää

Autonvuokraus Kosilla on järkevää, sillä vaikka tämä Kreikan saari on hyvin pieni, vain noin 40 x 8 kilometriä, siellä on paljon nähtävää ja koettavaa. Suurin osa saaren 34 000 asukkaasta asuu saaren ainoassa varsinaisessa kaupungissa, Kosissa, josta löydät hyviä rantoja, ravintoloita, iltaelämää ja ostospaikkoja. Kaupungin pääaukio on Eleftherias, jonka ympäristössä sijaitsee terasseja, kauppahalli ja turistipiste. Kosin paras shoppailupaikka on Vanha kaupunki, jossa myydään niin huippumuotia kuin paikallisia matkamuistojakin. Kaupungissa sijaitsee myös Odeon, joka on Rooman valtakunnan aikainen, nykyäänkin hyväkuntoinen amfiteatteri. Psalidin ranta sijaitsee kolmen kilometrin päässä Kosin kaupungista ja on etenkin lapsiperheiden sekä vesiurheilijoiden suosiossa. Vuokra-autolla voit vierailla myös muilla rannoilla, kuten toisella puolella Kosin kaupunkia sijaitsevalla Lambilla. Koko saaren parhaana rantana pidetään kuitenkin Tigakia, joka on 12 kilometrin etäisyydellä Kosin kaupungista. Saarella on myös pieniä, viehättäviä ja vierailun arvoisia kyliä, kuten Antimahia ja 2500 asukkaan Pyli. Tässä kylässä voit mennä esimerkiksi ihailemaan Bysantin aikaisia kirkkoja tai oliivipuita. Kefaloksen kaupunki 42 kilometrin päässä tarjoaa Kosin turistien kansoittamaa kaupunkia rauhallisemman vierailukohteen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service