Auton vuokraus toimipisteestä Kos Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kos Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kos Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kos Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 853 02 Kos, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 21:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:30

Palvelumme toimipisteessä Kos Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Kosin kansainväliseltä lentokentältä saat näppärästi käyttöösi edullisen vuokra-auton, ja pääset välittömästi aloittamaan lomasi rennoissa tunnelmissa. Lentokentällä sijaitsevasta autovuokraamosta voit valita käyttöösi henkilöauton, farmarin, avoauton, urheiluauton tai maasturin. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Autonvuokraus Kosin kansainvälisellä lentokentällä on vaivatonta, ja edullisesta Sixt Autovuokraamosta löydät juuri tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Ota siis yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme ja aloita lomasi hymyssä suin palvelevan autovuokraamon avulla!
Autonvuokraus Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Kosin kansainvälinen lentokenttä (KGS) kantaa lääketieteen isäksi nimetyn Hippokrateen nimeä. Lentokenttä sijaitsee noin 23 kilometrin päässä Kosin kaupungista, ja matkaan kuluu aikaa vuokra-autolla huristellen noin puolisen tuntia. Autonvuokraus lentokentältä onnistuu helposti: Tee ensin varaus nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voi noutaa varaamasi vuokra-auton lentosi saapuessa lentokentällä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä. Kosin saarella sijaitsee myös kolme muuta toimipistettämme, joten Sixtin palvelut ovat lomasi ajan helposti saatavilla. Autonvuokraus Kosin lentokentällä on edullista ja kätevää, ja varmistaa lomallesi mukavan ja vaivattoman aloituksen.
Kos - historiaa, aktiviteetteja ja vilkasta yöelämää

Kos - historiaa, aktiviteetteja ja vilkasta yöelämää

Kos on Kosin saaren pääkaupunki, ja se sijaitsee rannalla saaren koilliskärjessä. Kaupunki oli merkittävä jo antiikin ajalla, ja Kosista onkin löydettävissä lukuisia antiikin aikaisia raunioita. Kos tarjoaa loistavan mahdollisuuden Kreikan värikkääseen historiaan tutustumiseen, rannalla lekotteluun tai yöelämästä nautiskeluun. Vuokra-auto käytössäsi saat Kosin monipuolisista lomailumahdollisuuksista kaiken irti. Vuokra-autolla voit muun muassa vierailla katsomassa kaupungin rannalla sijaitsevaa Johanniittain ritarikunnan linnaa, joka rakennettiin johanniittiritareiden toimesta 1400-luvulla. Linnan lähellä sijaitsee myös Hippokrateen puuksi nimetty vanha plataanipuu, jonka alla Hippokrateen kerrotaan aikoinaan opettaneen.Rantalomailusta nauttivat arvostavat varmasti Kosin saaren lukuisia kuvauksellisia rantoja. Rantojen ihailu ja nähtävyyksien kiertäminen onnistuu erinomaisen helposti ja mukavasti vuokra-autolla kierrellen. Erityisesti sesonkikaudella Kosin kadut valtaa yöllä iloinen juhlatunnelma, ja menoa varmasti riittää yöelämästä kiinnostuneille. Saarella löytyy paljon tekemistä myös aktiivilomailijoita ajatellen. Purjelautailu, melonta, vesiskootterilla ajelu, vesihiihto ja muut vauhdikkaat vesilajit ovat kaikki ulottuvillasi Kosin saarella ja helppoja saavuttaa, kun allasi on vuokra-auto. Ota siis Sixt vuokra-auto käyttöösi ja lähde nauttimaan Kosin saaren antimista!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kos Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kos Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kos Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kos Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kos Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 166 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kos Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kos Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kos Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kos Lentoasema

Näytä lisää