Auton vuokraus toimipisteestä Kos Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Kos Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Arrival Hall, 853 02 Kos, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 21:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:30

Palvelumme toimipaikassa Kos Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Kosin kansainväliseltä lentokentältä saat näppärästi käyttöösi edullisen vuokra-auton, ja pääset välittömästi aloittamaan lomasi rennoissa tunnelmissa. Lentokentällä sijaitsevasta autovuokraamosta voit valita käyttöösi henkilöauton, farmarin, avoauton, urheiluauton tai maasturin. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Autonvuokraus Kosin kansainvälisellä lentokentällä on vaivatonta, ja edullisesta Sixt Autovuokraamosta löydät juuri tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Ota siis yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme ja aloita lomasi hymyssä suin palvelevan autovuokraamon avulla!
Autonvuokraus Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Kosin kansainvälinen lentokenttä (KGS) kantaa lääketieteen isäksi nimetyn Hippokrateen nimeä. Lentokenttä sijaitsee noin 23 kilometrin päässä Kosin kaupungista, ja matkaan kuluu aikaa vuokra-autolla huristellen noin puolisen tuntia. Autonvuokraus lentokentältä onnistuu helposti: Tee ensin varaus nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voi noutaa varaamasi vuokra-auton lentosi saapuessa lentokentällä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä. Kosin saarella sijaitsee myös kolme muuta toimipistettämme, joten Sixtin palvelut ovat lomasi ajan helposti saatavilla. Autonvuokraus Kosin lentokentällä on edullista ja kätevää, ja varmistaa lomallesi mukavan ja vaivattoman aloituksen.
Kos - historiaa, aktiviteetteja ja vilkasta yöelämää

Kos - historiaa, aktiviteetteja ja vilkasta yöelämää

Kos on Kosin saaren pääkaupunki, ja se sijaitsee rannalla saaren koilliskärjessä. Kaupunki oli merkittävä jo antiikin ajalla, ja Kosista onkin löydettävissä lukuisia antiikin aikaisia raunioita. Kos tarjoaa loistavan mahdollisuuden Kreikan värikkääseen historiaan tutustumiseen, rannalla lekotteluun tai yöelämästä nautiskeluun. Vuokra-auto käytössäsi saat Kosin monipuolisista lomailumahdollisuuksista kaiken irti. Vuokra-autolla voit muun muassa vierailla katsomassa kaupungin rannalla sijaitsevaa Johanniittain ritarikunnan linnaa, joka rakennettiin johanniittiritareiden toimesta 1400-luvulla. Linnan lähellä sijaitsee myös Hippokrateen puuksi nimetty vanha plataanipuu, jonka alla Hippokrateen kerrotaan aikoinaan opettaneen.Rantalomailusta nauttivat arvostavat varmasti Kosin saaren lukuisia kuvauksellisia rantoja. Rantojen ihailu ja nähtävyyksien kiertäminen onnistuu erinomaisen helposti ja mukavasti vuokra-autolla kierrellen. Erityisesti sesonkikaudella Kosin kadut valtaa yöllä iloinen juhlatunnelma, ja menoa varmasti riittää yöelämästä kiinnostuneille. Saarella löytyy paljon tekemistä myös aktiivilomailijoita ajatellen. Purjelautailu, melonta, vesiskootterilla ajelu, vesihiihto ja muut vauhdikkaat vesilajit ovat kaikki ulottuvillasi Kosin saarella ja helppoja saavuttaa, kun allasi on vuokra-auto. Ota siis Sixt vuokra-auto käyttöösi ja lähde nauttimaan Kosin saaren antimista!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kos Lentoasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kos Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kos Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kos Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kos Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 162 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kos Lentoasema
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kos Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kos Lentoasema

Näytä lisää