Autonvuokraus
Kos Lentoasema
Piilota
Kreikka // Kos // Kos Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kos Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  853 02 Kos GR +30-2242440109
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KGS
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:30
Juhlapyhä08:00 - 21:30
 
 

Sixt Autovuokraamo Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Kosin kansainväliseltä lentokentältä saat näppärästi käyttöösi edullisen vuokra-auton, ja pääset välittömästi aloittamaan lomasi rennoissa tunnelmissa. Lentokentällä sijaitsevasta autovuokraamosta voit valita käyttöösi henkilöauton, farmarin, avoauton, urheiluauton tai maasturin. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Autonvuokraus Kosin kansainvälisellä lentokentällä on vaivatonta, ja edullisesta Sixt Autovuokraamosta löydät juuri tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Ota siis yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme ja aloita lomasi hymyssä suin palvelevan autovuokraamon avulla!

Autonvuokraus Kosin kansainvälisellä lentokentällä

Kosin kansainvälinen lentokenttä (KGS) kantaa lääketieteen isäksi nimetyn Hippokrateen nimeä. Lentokenttä sijaitsee noin 23 kilometrin päässä Kosin kaupungista, ja matkaan kuluu aikaa vuokra-autolla huristellen noin puolisen tuntia. Autonvuokraus lentokentältä onnistuu helposti: Tee ensin varaus nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voi noutaa varaamasi vuokra-auton lentosi saapuessa lentokentällä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä. Kosin saarella sijaitsee myös kolme muuta toimipistettämme, joten Sixtin palvelut ovat lomasi ajan helposti saatavilla. Autonvuokraus Kosin lentokentällä on edullista ja kätevää, ja varmistaa lomallesi mukavan ja vaivattoman aloituksen.

Kos - historiaa, aktiviteetteja ja vilkasta yöelämää

Kos on Kosin saaren pääkaupunki, ja se sijaitsee rannalla saaren koilliskärjessä. Kaupunki oli merkittävä jo antiikin ajalla, ja Kosista onkin löydettävissä lukuisia antiikin aikaisia raunioita. Kos tarjoaa loistavan mahdollisuuden Kreikan värikkääseen historiaan tutustumiseen, rannalla lekotteluun tai yöelämästä nautiskeluun. Vuokra-auto käytössäsi saat Kosin monipuolisista lomailumahdollisuuksista kaiken irti. Vuokra-autolla voit muun muassa vierailla katsomassa kaupungin rannalla sijaitsevaa Johanniittain ritarikunnan linnaa, joka rakennettiin johanniittiritareiden toimesta 1400-luvulla. Linnan lähellä sijaitsee myös Hippokrateen puuksi nimetty vanha plataanipuu, jonka alla Hippokrateen kerrotaan aikoinaan opettaneen.

Rantalomailusta nauttivat arvostavat varmasti Kosin saaren lukuisia kuvauksellisia rantoja. Rantojen ihailu ja nähtävyyksien kiertäminen onnistuu erinomaisen helposti ja mukavasti vuokra-autolla kierrellen. Erityisesti sesonkikaudella Kosin kadut valtaa yöllä iloinen juhlatunnelma, ja menoa varmasti riittää yöelämästä kiinnostuneille. Saarella löytyy paljon tekemistä myös aktiivilomailijoita ajatellen. Purjelautailu, melonta, vesiskootterilla ajelu, vesihiihto ja muut vauhdikkaat vesilajit ovat kaikki ulottuvillasi Kosin saarella ja helppoja saavuttaa, kun allasi on vuokra-auto. Ota siis Sixt vuokra-auto käyttöösi ja lähde nauttimaan Kosin saaren antimista!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:30
Juhlapyhä08:00 - 21:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kos Lentoasema KGS Arrival Hall 853 02 Kos 36.801583, 27.090032 +30-2242440109

Sixt-toimipiste Kos Lentoasema KGS

Arrival Hall
853 02 Kos
 
Puhelinnro +30-2242440109

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service