Autonvuokraus
Mykonos Lentoasema
Piilota
Kreikka // Mykonos // Mykonos Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mykonos Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  846 00 Mykonos GR +30-2289440065
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: JMK
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 19:00
Juhlapyhä09:00 - 19:00
 
 

Jatka matkaasi sujuvasti Mykonoksen lentoasemalta Sixt Autovuokraamon uudella ja tyylikkäällä vuokra-autolla. Keskimäärin 3 kuukautta vanhoilla ajoneuvoillamme taitat matkasi mukavasti ja joutuisasti niin pienemmällä kuin isommallakin porukalla. Autonvuokrauksestamme Mykonoksen lentoasemalla löydät sekä perhematkailuun sopivia henkilöautoja että farmareita, sporttisia urheilu- ja avoautoja rentoon huviajeluun ja ketteriä maastureita haasteellisissakin maastoissa kulkemiseen. Varaa vain tarpeitasi vastaava vuokra-auto vaivattomasti netissä ja poikkea noutamaan se matkasi varrelle osuvasta toimipisteestämme, lentoaseman saapumishallista, kun saavut kentälle.

Autovuokraamomme helposti tavoitettavat palvelut

JMK-lentoasema kantaa yhden Egeanmeren suosituimpien saarten ja sen pääkaupungin nimeä. Lentoasema sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Mykonos-kaupungista ja matkan sinne taittaa rauhallisemmallakin ajotyylillä vain muutamassa minuutissa. Saavuttuasi saarelle löydät autovuokraamomme Mykonoksen lentoasemalta helposti seuraamalla Sixt-opasteita lentokoneesta. Voit noutaa varaamasi ajoneuvon autonvuokrauksestamme Mykonoksen lentoasemalla aukioloaikoina ja niiden ulkopuolella, sopimuksen mukaan. Myös vuokra-auton palautus onnistuu aukioloaikojen ulkopuolella, joten voit matkustaa täysin oman aikataulusi mukaisesti. Voit halutessasi tehdä palautuksen myös johonkin toiseen Mykonoksella sijaitsevista toimipisteistämme: Myconian Imperial hotellille, Vanhaan satamaan tai Uuten satamaan. Autonvuokrauksestamme Mykonoksen lentoasemalla voit lisäksi kysyä matkaa helpottavista lisäpalveluista: tarjoamme GPS-navigaattorin, lastenistuimia, lisäkuskin mahdollisuuden, vapaita ajokilometrejä sekä erilaisia vakuutuksia.

Suuntaa vuokra-auto Mykonoksen lentoasemalta kohti saaren suosituimpia kohteita

Kreikkalaisten Kykladien saariryhmään kuuluva Mykonos on sekä viehättävä matkakohde rentoon rantalomaan yhdessä kohteessa että hyvä tukikohta laajemmalle alueelle sijoittuvaan saarihyppelyyn. Vuokraamallasi ajoneuvolla koet saaren kokonaisuudessaan ja löydät henkeäsalpaavan kauniit maisemareitit, joissa saat viilettää täysin omaan tahtiin ja pysähtyä ihailemaan auringonlaskun värjäämää värien kirjoa jollekin alueen viehättävistä rannoista. Seuraa kaipaavat ihastuvat Elian, Ornoksen tai Paradisen iloista elämänmenoa tulviviin rantoihin kun taas omaa rauhaa kaipaava löytää etsimänsä, seesteisen poukaman saaren pohjoisosasta. Mykonoksen alueella on lukuisia viihtyisiä baareja ja hyviä ravintoloita, joissa nautit tämän kulinarismistaan tunnetun maan herkkuja aina aamunkoitosta iltamyöhään. Ruokapaikan vaihtaminen onnistuu vaikka päivittäin, kun käytössäsi on näppärä menopeli. Matkan varrelta voit poiketa poimimaan näppärästi myös muita ostoksia ja tuliaisia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 19:00
Juhlapyhä09:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mykonos Lentoasema JMK Arrival Hall 846 00 Mykonos 37.435305, 25.346901 +30-2289440065

Sixt-toimipiste Mykonos Lentoasema JMK

Arrival Hall
846 00 Mykonos
 
Puhelinnro +30-2289440065

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service