Autonvuokraus
Mykonos Uusi Satama
Piilota
Kreikka // Mykonos // Mykonos Uusi Satama
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mykonos Uusi Satama: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Tourlos area, New Port
  84600 Mykonos GR +30-2289028862
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: JMKC03
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Palveleva autonvuokrauspiste Mykonos Uusi Satama

Ihastuttavan karun kaunis Mykonoksen saari on kuin luotu autonvuokraustarkoitukseen, ja Sixt Mykonos Uusi Satamasta löytyy laadukkaat ajoneuvot. Jotta liike-, loma- tai häämatka sujuisi vapauttavan rennoissa tuulissa, kannattaa tutustua jo ennen matkaa ensiluokkaisiin ja edullisiin ajoneuvoihimme. Sixt Autovuokraamon toimipisteemme sijaitsee pääkaupunki Mykonoksen pohjoisosassa (tunnetaan myös nimellä Chora) satama-alueella, vain noin kymmenen minuutin taksimatkan päässä lentoasemalta, ja aivan lauttaliikenteen vieressä. Kreikan pieni saari kutsuu kiireettömään nautiskeluun, ja Mykonos Uusi Sataman Sixt vuokra-autolla pääset tutustumaan koko saareen omien aikataulujesi mukaan.

Varaa tilava farmari tai maasturi, mikäli mielit surffirannalle mukavan tilavasti varusteiden kanssa, ja suuntaa keskisaaren Ftelián rannalle tai idemmässä sijaitsevalle Kalafatiksen rannalle. Hypätkää ystävysten kesken taloudellisen sedanin kyytiin ja kokeilkaa yhtä etelän kauniista hiekkarannoista ja kirkkaista vesistä. Myöhemmin illalla voi palata pääkaupungin yöelämän sykkeeseen ja nauttia avoimen lämpimistä menoista. Koko perheellekin sopiva, perikreikkalainen kylä, Áno Merá, on tunnettu 1500-luvun Panagia Tourlianin luostaristaan ja torilla nautituista lounaista. Ihastu liikkumisen vaivattomuuteen ja varaa jo tänään oma vuokra-autosi Sixt Autovuokraamo Mykonos Uusi Satamasta!

Kätevät lisäpalvelut helpottavat ja turvaavat matkaasi

Liikeneuvotteluiden tiukka aikataulu vaatii suoraa ajoreittiä, ja eksymiseen kyllästyneet voivat ihastua lisäpalveluidemme tarjontaan, sillä ajoneuvoa varatessasi voit lisätä varaukseesi helposti nekin. Valitse kätevä GPS-navigaattori, eikä reittiä tarvitse enää vaivalla miettiä, erikokoiset lastenturvaistuimet, kun mukana on pienempiä matkalaisia ja lisäkuljettajia, kun ajonautintoa ja vastuutakin halutaan jakaa seurueen muille kuljettajille. Lisäturvat ovat myös halpa lisä yllättävien tilanteiden varalle, eikä matkakassa haaverin sattuessa kohdalle tyhjenny kerralla. Tutustu kaikessa rauhassa laajaan ajoneuvokategorioiden tarjontaan verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksella ja tee varauksesi jo tänään. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt ei lupaa yksittäistä ajoneuvomallia, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mykonos Uusi Satama JMKC03 Tourlos area, New Port 84600 Mykonos 37.466154, 25.323337 +30-2289028862

Sixt-toimipiste Mykonos Uusi Satama JMKC03

Tourlos area, New Port
84600 Mykonos
 
Puhelinnro +30-2289028862

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service