Autonvuokraus
Peloponnes
Piilota
Kreikka // Peloponnes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Peloponnes

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan auton Kreikan eteläosan kauniilla niemimaalla matkustaessasi, niin löydät useammankin Sixt Autovuokraamon Peloponnesoksen niemimaan alueelta. Tutustu vain eri toimipisteiden yhteystietoihin ja aukioloaikoihimme verkkosivustoltamme, niin löydät varmasti sinun aikatauluihisi sopivan toimipisteen! Tarkista myös eri toimipisteidemme vuokra-autojen valikoimat, sillä ne saattavat vaihdella toimipisteittäin. Mutta valikoimissamme on aina vähintään henkilö- ja farmariautoja. Useista toimipisteistä löydät myös maastureita, ja joistakin myös avo- ja urheiluautoja. Autonvuokraus Peloponnesoksessa Sixtin avulla on helppoa ja vaivatonta myös siksi, että sinun ei tarvitse palauttaa vuokra-autoasi samaan toimipisteeseen kuin mistä sen alunperin vuokrasit.

 
 • Kalamata Lentoasema
  Arrival Hall
  241 00 Kalamata

  ma.08:30 - 15:30
  ti.15:30 - 20:30
  ke.08:30 - 15:30
  to.08:30 - 16:00
  pe.08:30 - 15:30
  la.08:30 - 16:00
  su.08:30 - 15:30
  Juhlapyhä08:30 - 15:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Kalamata Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  241 00 Kalamata

  ma.08:30 - 15:30
  ti.15:30 - 20:30
  ke.08:30 - 15:30
  to.08:30 - 16:00
  pe.08:30 - 15:30
  la.08:30 - 16:00
  su.08:30 - 15:30
  Juhlapyhä08:30 - 15:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Peloponnesoksessa hoituu ammattitaidolla Sixtin kautta

Meillä Sixtillä on sen verran autovuokraamoita Peloponnesoksessa, että löydät varmasti aikatauluihisi sopivan toimipisteen että tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Tarkistathan eri toimipisteiden vuokra-autojen valikoiman ennen saapumistasi, jotta voimme varmasti palvella sinua parhaiten. Löydät vuokra-autovalikoimastamme aina varmasti henkilö- ja farmariautot, jotka sopivat pienempien sekä isompien ryhmien työ- ja lomamatkalle. Useimmista toimipisteistämme löydät myös maastoautoja, joiden avulla Kreikan kivinen maasto ei ole esteenä. Joistakin toimipisteistämme voit myös vuokrata vauhdikkaan ja tyylikkään avo- tai urheiluauton, jonka avulla matkastasi tulee varmasti ikimuistoinen, olet sitten lomalla tai töissä. Muistathan kuitenkin, että emme voi taata käyttöösi tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi autokategorian. Automme ovat kuitenkin mallista riippumatta uusia, noin 3 kuukautta vanhoja, joten allasi tulee aina olemaan hyväkuntoinen menopeli.

Vuokra-autolla Peloponnesoksen niemimaan halki

Peleponnesoksen niemimaa on alue Etelä-Kreikassa, ja se sisältää muun muassa sellaisia nähtävyyksiä kuin Olympoksen temppelin rauniot, Kalamátan ja Korinthian kaupungit sekä luonnossa matkailijalle toistakymmentä erilaista patikkareittiä. Keskeltä niemimaata löydät vuoristoa sekä kaunista luontoa ja rannikolta löydät suloisia kreikkalaisia kaupunkeja, kauniita rannikko- ja satamakaupunkeja, antiikin ajan kreikkalaisen kulttuurin raunioita sekä auringon paahtamia hiekkarantoja. Useista satamakaupungeista järjestetään myös risteilyjä Välimerelle sekä läheisille saarille. Niemimaa on iso, joten kannattaa keskittyä esimerkiksi pohjoisen tai etelän alueisiin. Löydät varmasti juuri sinulle ja matkakumppanillesi sopivaa ajanvietettä, ja Sixtin vuokra-auto vie sinut turvallisesti perille sinne, minne auton nokan päätätkään suunnata.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service