Autonvuokraus
Santorini Fira
Piilota
Kreikka // Santorini // Santorini Fira
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Santorini Fira: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 25th March street
  847 00 Santorini GR +30-2286023880
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: JTRC01
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 18:00
Juhlapyhä10:00 - 18:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Santoríni Firá palveluksessasi!

Mikäli suunnittelet vuokra-auton hankkimista Santorínilla, ota suunnaksi Sixt autonvuokraus Santoríni Firá. Toimipisteemme sijaitsee saaren pääkaupungin ytimessä, kävelymatkan päässä suosituista hotelleista ja ravintoloista. Santorínin lentokentältä matka taittuu tänne autolla vartissa. Jos taas saavut meriteitse Athinioksen satamaan muilta Kreikan saarilta, taksimatka kestää noin 25 minuuttia.

Suoraan kaupungin alapuolella sijaitsee Skalan satama, josta on lyhyt matka toimipisteellemme, kunhan olet selvittänyt ensin tiesi jyrkänteen laelle! Reippaimmat voivat kiivetä 260 metriä jalan, mutta ylös pääsee myös gondolin tai aasin kyydillä. Perillä sinua odottaa Sixt Autovuokraamo Santoríni Firán laaja kattaus vuokra-autoja eri tarpeisiin. Meillä on maastureita vuoristoajeluun, farmariautoja retkeilyyn ja perhelomalle sekä näyttäviä urheiluautoja kruisailuun ja edustustilaisuuksiin. Joustavien aukioloaikojen ja keskeisen sijainnin ansiosta autonvuokraus Santoríni Firássa on sujuvaa. Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton myös aukiolojen ulkopuolella. Sixtin asiantunteva henkilökunta auttaa sinut matkaan alta aikayksikön!

Autonvuokraus Santoríni Firásta kannattaa

Kiertele salaiset hiekkarannat ja ihaile upeaa auringonlaskua omassa rauhassa. Kun otat allesi Sixtin vuokra-auton Santoríni Firásta, pääset pois turistialueilta, ja voit vierailla idyllisissä pikkukylissä ja nauttia maisemista oman seurueesi kanssa. Me tarjoamme vapaat ajokilometrit ja laadukkaita vuokra-autoja suosituilta autovalmistajilta. Volkswagenilta tai Renautilta saat kompaktin henkilöauton, joka on erinomainen kulkuväline niin kaupungin kapeilla kaduilla kuin vuoristoteilläkin. Dacian maasturi puolestaan selvittää mäet ja kuoppaiset tiet vaivatta. Fiatin avoautolla saat nauttia maisemista ja merituulesta. Verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme voit tehdä varauksen muutamalla klikkauksella. Huomioithan, että varaus koskee autokategoriaa, ei tiettyä mallia tai merkkiä.

Kun olet valinnut mieleisesi vuokra-auton, täydennä varaus sopivilla lisäpalveluilla. Navigaattorin avulla löydät mutkattomasti perille, kun taas kolari-ja varkausturva antaa matkalle mielenrauhan. Muistathan turvata perheen pienimmät lastenistuimen avulla. Jos matkassa on useampi ajaja, jaa ajovastuu useamman lisäkuljettajan kesken. Tee matkastasi Santorínilla ikimuistoinen vuokraamalla auto Sixtiltä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 18:00
Juhlapyhä10:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Santorini Fira JTRC01 25th March street 847 00 Santorini 36.419642, 25.433908 +30-2286023880

Sixt-toimipiste Santorini Fira JTRC01

25th March street
847 00 Santorini
 
Puhelinnro +30-2286023880

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service