Auton vuokraus toimipisteestä Santorini Fira

 

Ohjeet toimipisteeseen Santorini Fira

Osoite

25th March street, 847 00 Santorini, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
10:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Santorini Fira

Sixt Autovuokraamo Santoríni Firá palveluksessasi!

Sixt Autovuokraamo Santoríni Firá palveluksessasi!

Mikäli suunnittelet vuokra-auton hankkimista Santorínilla, ota suunnaksi Sixt autonvuokraus Santoríni Firá. Toimipisteemme sijaitsee saaren pääkaupungin ytimessä, kävelymatkan päässä suosituista hotelleista ja ravintoloista. Santorínin lentokentältä matka taittuu tänne autolla vartissa. Jos taas saavut meriteitse Athinioksen satamaan muilta Kreikan saarilta, taksimatka kestää noin 25 minuuttia.Suoraan kaupungin alapuolella sijaitsee Skalan satama, josta on lyhyt matka toimipisteellemme, kunhan olet selvittänyt ensin tiesi jyrkänteen laelle! Reippaimmat voivat kiivetä 260 metriä jalan, mutta ylös pääsee myös gondolin tai aasin kyydillä. Perillä sinua odottaa Sixt Autovuokraamo Santoríni Firán laaja kattaus vuokra-autoja eri tarpeisiin. Meillä on maastureita vuoristoajeluun, farmariautoja retkeilyyn ja perhelomalle sekä näyttäviä urheiluautoja kruisailuun ja edustustilaisuuksiin. Joustavien aukioloaikojen ja keskeisen sijainnin ansiosta autonvuokraus Santoríni Firássa on sujuvaa. Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton myös aukiolojen ulkopuolella. Sixtin asiantunteva henkilökunta auttaa sinut matkaan alta aikayksikön!
Autonvuokraus Santoríni Firásta kannattaa

Autonvuokraus Santoríni Firásta kannattaa

Kiertele salaiset hiekkarannat ja ihaile upeaa auringonlaskua omassa rauhassa. Kun otat allesi Sixtin vuokra-auton Santoríni Firásta, pääset pois turistialueilta, ja voit vierailla idyllisissä pikkukylissä ja nauttia maisemista oman seurueesi kanssa. Me tarjoamme vapaat ajokilometrit ja laadukkaita vuokra-autoja suosituilta autovalmistajilta. Volkswagenilta tai Renautilta saat kompaktin henkilöauton, joka on erinomainen kulkuväline niin kaupungin kapeilla kaduilla kuin vuoristoteilläkin. Dacian maasturi puolestaan selvittää mäet ja kuoppaiset tiet vaivatta. Fiatin avoautolla saat nauttia maisemista ja merituulesta. Verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme voit tehdä varauksen muutamalla klikkauksella. Huomioithan, että varaus koskee autokategoriaa, ei tiettyä mallia tai merkkiä.Kun olet valinnut mieleisesi vuokra-auton, täydennä varaus sopivilla lisäpalveluilla. Navigaattorin avulla löydät mutkattomasti perille, kun taas kolari-ja varkausturva antaa matkalle mielenrauhan. Muistathan turvata perheen pienimmät lastenistuimen avulla. Jos matkassa on useampi ajaja, jaa ajovastuu useamman lisäkuljettajan kesken. Tee matkastasi Santorínilla ikimuistoinen vuokraamalla auto Sixtiltä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Santorini Fira

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Santorini Fira.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Santorini Fira?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Santorini Fira?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Santorini Fira syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Santorini Fira

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Santorini Fira?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Santorini Fira

Näytä lisää