Autonvuokraus
Thessaloniki Lentoasema
Piilota
Kreikka // Thessaloniki // Thessaloniki Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Thessaloniki Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki GR +30-2310476508
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SKG
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixtin autovuokraamosta Thessalonikin lentoasemalta on helppo aloittaa matka. Kattavista vuokra-autovalikoimistamme jokainen saa mielensä mukaisen ajoneuvon alle, olipa kyseessä sitten edullinen henkilöauto, lisätilaa kaipaaville sopiva farmari tai vaativaan maastoon käypä maasturi. Miellyttävä ilmasto saattaa houkutella valitsemaan avo-auton ja vauhdista nauttivat päätynevät urheiluautoon. Oli matkan tarkoitus tai määränpää mikä hyvänsä, me voimme auttaa! Palvelutiskimme löytyy tuloaulasta pohjakerroksesta.

Macedonia - Thessalonikin lentoasema

Nykyään Macedonia-nimellä tunnettu lentoasema (SKG) on Kreikan toiseksi suurin lentokenttä. Matkaa kaupunkiin on vain noin 14 kilometriä, joten keskustaan ajelee helposti vuokra-autolla Thessalonikin lentoasemalta moottoriteitä pitkin. Halutessasi voit palauttaa vuokra-auton myös kaupungin muihin toimipisteisiin, kuten keskustassa sijaitsevaan Met-hotelliin tai sataman toimipisteeseen. Autonvuokraus Thessalonikin lentoasemalta käy helposti Sixtin kautta! Mahdolliset muutokset ja peruutus ovat ilmaisia, jos maksat autoa noutaessasi. Edullisiin hintoihimme sisältyvät vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, joten pitkällekin matkalle voi lähteä huolettomin mielin. Halutessasi voit valita varaukseesi lisäpalveluja, kuten navigaattorin pitämään sinut oikealla tiellä tai lisävakuutuksia kuten henkilövakuutuksen. Huomioithan, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain vuokra-auton kategorian.

Maista pala parasta Kreikkaa!

Kreikan toiseksi suurimmasta kaupungista ei vetonauloja puutu. Thessalonikin historiallinen kaupunki on edelleen sangen vilkas ja eläväinen, joka tarjoaa jokaiselle jotain. Lukuisat museot, kirkot ja luostarit kiinnostavat historian ystäviä, kun taas The New Waterfront-alue houkuttelee yöeläjiä runsaalla ravintolatarjonnallaan. On kuitenkin hyvä varata aikaa myös päiväretkille kaupungin ulkopuolelle, sillä lyhyen ajomatkan päästä löytyy lukuisia mielenkiintoisia kohteita. 500-luvulla ennen ajanlaskun alkua rakennettu Kavalan kaupunki puolentoista tunnin ajomatkan päässä on ehdoton käyntikohde historian ystäville. Kavala on edelleen yksi alueen tärkeimmistä satamista. Reilun parin tunnin ajomatkan päästä taas löytyy ainutlaatuinen Meteoran alue, jossa voi ällistellä jyrkkien vuorenrinteiden huipulle rakennettuja luostareita. Arkeologisista kaivauksista kiinnostuneille taas voi suositella noin 40 kilometrin päässä sijaitsevaa Pellaa, jossa voi myös käydä patikoimassa kauniille Edessan vesiputouksille. Autonvuokraus Thessalonikin lentoasemalta on loistava tapa kokea kaikki, mitä tällä alueella on tarjota!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Thessaloniki Lentoasema SKG Makedonia AP,Mikras Thessalon. 551 03 Thessaloniki 40.521135, 22.969603 +30-2310476508

Sixt-toimipiste Thessaloniki Lentoasema SKG

Makedonia AP,Mikras Thessalon.
551 03 Thessaloniki
 
Puhelinnro +30-2310476508

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service