Autonvuokraus
Thessaloniki Downtown
Piilota
Kreikka // Thessaloniki // Thessaloniki Downtown
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Thessaloniki Satama: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki GR +30-2310527528
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SKGC03
Aukioloajat
ma. - la.09:00 - 17:00
 
 

Nappaa Sixtin vuokra-auto Thessalonikista ja lähde matkaan!

Autonvuokraus Thessaloniki Sataman Sixt Autovuokraamossa tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vuokra-autoja, vapaat ajokilometrit sekä hyödyllisiä lisäpalveluja. Joustavien aukioloaikojen ja asiantuntevan henkilökunnan ansiosta auton vuokraaminen meiltä on nopeaa ja helppoa. Palvelupisteemme sijaitsee erinomaisella paikalla Thessalonikin Satamassa. Jos tulet kaupunkiin laivalla, pääset perille kävellen muutamassa minuutissa. Rautatieasemalta matka kestää jalan noin 20 minuuttia, autolla vain viisi minuuttia. Myös Thessalonikin kansainvälinen lentoasema on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Taksimatka Sixt Autovuokraamo Thessaloniki Satamaan kestää alle puoli tuntia.

Autonvuokraus Thessalonikissa kannattaa, sillä pääset vapaasti liikkumaan paikasta toiseen, tutustumaan ihastuttaviin kreikkalaisiin pikkukyliin, vierailemaan antiikin aikaisilla nähtävyyksillä ja nauttimaan matkastasi ilman aikatauluja. Nauti Egeanmeren maisemista näyttävällä avoautolla, lähde vuoristoon seikkailemaan maasturilla tai pakkaa rantakamat farmarin takakonttiin ja vietä päivä perheen kanssa upeilla hiekkarannoilla. Tutustu kattavaan autovalikoimaamme ja varaa mieleisesi vuokra-auto Thessaloniki Sataman autovuokraamosta jo tänään. Jos suunnitelmasi muuttuvat, valitse maksu vasta noudettaessa. Näin voit veloituksetta joko muuttaa varausta tai perua sen.

Ensiluokkaisia Sixt vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin

Antiikin linnoitukset, kuvankauniit hiekkarannat ja jylhät vuoret odottavat! Toteuta unelmasi ja kiertele nähtävyydet Porschen avoautolla. Tai ota allesi jykevä nelivetomaasturi esimerkiksi Fordilta tai BMW:lta, jolla ajelet huoletta vuoristoteillä. Audin laadukas henkilöauto on erinomainen valinta niin loma- kuin työmatkallakin, kun taas Volkswagenin farmari on perheen luottoauto ja minibussiin mahtuu isompikin joukko. Varauksen tekeminen onnistuu helposti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Otathan kuitenkin huomioon, että varaus koskee vain autoluokkaa, ei tiettyä mallia. Sopivan vuokra-auton löydettyäsi voit tehdä matkastasi mukavamman Sixtin lisäpalveluilla. Sixt Autovuokraamo Thessaloniki Satama tarjoaa kolari- ja varkausturvan pahan päivän varalle. GPS-navigaattori puolestaan auttaa löytämään kokouspaikat ja syrjäisemmät rannat. Muista myös perheen pienimmät valitsemalla heille sopivat lastenistuimet. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli autonvuokraus Thessaloniki Satamassa herättää kysymyksiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Thessaloniki Downtown SKGC03 2, Salaminos Street 54625 Thessaloniki 40.635313, 22.935334 +30-2310527528

Sixt-toimipiste Thessaloniki Downtown SKGC03

2, Salaminos Street
54625 Thessaloniki
 
Puhelinnro +30-2310527528

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service