Autonvuokraus
Dubrovnik/Hotel Rixos
Piilota
Kroatia // Dubrovnik // Dubrovnik/Hotel Rixos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dubrovnik/Hotel Rixos: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Liechtensteinov Put 3
  20000 Dubrovnik HR +385-95-4382417
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: DBVC02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Kierrä Dubrovnikin helmet Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Dubrovnik Hotel Rixos auttaa sinua järjestämään onnistuneen matkan tarjoamalla asiantuntevaa autonvuokrausta. Tarjoamme laajan autovalikoiman tunnettujen automerkkien viimeisimpiä malleja. Keskeisen sijainnin ja joustavien aukioloaikojen ansiosta vuokra-auton nouto ja palautus sujuvat meillä vaivattomasti.

Palvelupisteemme Dubrovnik Hotel Rixos sijaitsee noin 25 minuutin kävelymatkan tai 10 minuutin taksimatkan päässä vanhan kaupungin nähtävyyksistä, majapaikoista sekä vanhasta satamasta. Gruzin satamasta matkaa on autolla noin 10 minuuttia. Jos taas saavut kaupunkiin lentäen, taksimatka Dubrovnikin kansainväliseltä lentoasemalta kestää noin 25 minuuttia. Voit myös ottaa lentokenttäbussin vanhan kaupungin Pile-portille ja jatkaa loppumatkan joko linja-autolla tai taksilla. Tällöin matka on luonnollisesti pidempi, mutta edullisempi. Säästät aikaa ja energiaa, kun kierrät kuuluisat linnoitukset ja kauniit luonnonmaisemat Sixtin vuokra-autolla! Vuokraa Dubrovnik Hotel Rixosin Sixt Autovuokraamosta taloudellinen henkilöauto, käytännöllinen farmari tai trendikäs maasturi, ja ota kaupunki haltuun!

Laadukkaat vuokra-autot edullisesti Sixtiltä

Me haluamme tehdä auton vuokraamisesta mahdollisimman nopeaa ja helppoa, jotta pääset nauttimaan heti matkastasi. Voit rauhassa selata autokategorioitamme verkkosivuillamme ja tehdä varauksen vain muutamalla napin painalluksella. Jos olet matkassa perheen kanssa, valitse esimerkiksi klassinen Fordin farmari tai tuttu Volkswagenin sedan. Jos taas kaipaat tyyliä, valitse allesi premium-luokan Mercedes-Benz. Vuoristotiet taittuvat mukavasti BMW:n tai Nissanin maasturilla. Dubrovnikin merimaisemiin sopii mainiosti myös Minin trendikäs avoauto. Otathan kuitenkin huomioon, että tekemäsi varaus koskee vain valitsemaasi autokategoriaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Viimeistele vuokra-autosi monipuolisilla lisäpalveluillamme. Hanki lisäturva tuulilasille ja renkaille, helpota suunnistamista navigaattorilla tai jaa ajaminen useamman lisäkuljettajan kanssa. Kun varaat vuokra-auton Sixtin Dubrovnik Hotel Rixosin toimipisteestä, perushintaan sisältyy muun muassa vapaat ajokilometrit, kolariturva, tiemaksut sekä talvirenkaat tarvittaessa. Lisäksi varauksen muuttaminen ja peruuttaminen on maksutonta, kun valitset maksun vasta noudettaessa. Lisää tietoa autonvuokrauksesta ja yleisistä vuokrausehdoistamme löydät verkkosivuiltamme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dubrovnik/Hotel Rixos DBVC02 Liechtensteinov Put 3 20000 Dubrovnik 42.645473, 18.090586 +385-95-4382417

Sixt-toimipiste Dubrovnik/Hotel Rixos DBVC02

Liechtensteinov Put 3
20000 Dubrovnik
 
Puhelinnro +385-95-4382417

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service