Autonvuokraus
Dubrovnik Lentoasema
Piilota
Kroatia // Dubrovnik // Dubrovnik Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dubrovnik Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Dubrovnik, Cilipi
  20117 Dubrovnik HR +385-20773210
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DBV
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Dubrovnikin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Dubrovnikin lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löydät vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat pienet ja näppärät henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit perheille, minibussit suuremmalle seurueelle tai nelivedot, joilla ajaminen onnistuu myös huonommilla teillä. Voit valita vuokra-autoon lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa pitempiä matkoja, voit valita vuokra-autollesi rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalta voit ottaa kattavan vakuutuksen. Tämä on suositeltavaa erityisesti nuorille ja kokemattomille kuljettajille. Sixt tekee ajamisesta lentoasemalta hotelliisi miellyttävää. Kun koneesi laskeutuu Dubrovnikin lentoasemalle, DBV, olemme siellä palvelemassa sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos etsit lomaasi hieman luksusta, on valintasi silloin luksusauto tai urheiluauto, jotka molemmat kääntävät takuulla monen pään.

Autonvuokraus Dubrovnikin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Dubrovnikin lentoasema sijaitsee Cilipin alueella, noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee noin kahta miljoonaa turistia vuosittain. Kaikki autovuokraamot sijaitsevat aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä. Voit käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet toimipisteeltämme. Auto myös palautetaan samaan paikkaan. Toimipisteemme on avoinna aikaisesta aamusta myöhään iltaan asti. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeuduttua. Autolla liikkuminen helpottaakin matkustamista paikasta toiseen huomattavasti, joten miksi sinäkin et tekisi lomastasi hieman helpompaa.

Näe kaupungin parhaat nähtävyydet vuokra-autolla

Autonvuokraus Dubrovnikin lentoasemalla kannattaa monestakin syystä. Koska kaupunki on suhteellisen iso, voivat välimatkat olla pitkiä. Kaupunki on tunnettu upeista rannoistaan ja kirkkaasta syvän sinisestä merestä. Vanhakaupunki on luokiteltu UNESCON maailmanperintökohteeksi, joten se on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde. Muita suosittuja vierailukohteita kaupungissa ovat Dominikaaniluostari, -museo ja -kirkko sekä Mincetan linnoitus, joka on rakennettu jo 1400-luvun puolivälissä. Perheen pienimmät ihastuvat takuulla kaupungin upeaan akvaarioon. Suuntaa siis lomallasi Kroatiaan nauttimaan auringosta ja rannalla makoilusta. Meiltä saat vuokra-auton, jotta sinun lomasi olisi helpompi. Ota vuokra-auto Dubrovnikin lentoasemalta ja aloita kaupungin tutkiminen jo matkalla hotellille.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dubrovnik Lentoasema DBV Airport Dubrovnik, Cilipi 20117 Dubrovnik 42.561389, 18.268333 +385-20773210

Sixt-toimipiste Dubrovnik Lentoasema DBV

Airport Dubrovnik, Cilipi
20117 Dubrovnik
 
Puhelinnro +385-20773210

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service