Autonvuokraus
Novi Vinodolski
Piilota
Kroatia // Novi Vinodolski
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Novi Vinodolski

Sixtin Autovuokraamo palvelee sinua Novi Vinodolskissa laadulla ja ammattitaidolla, niin kuin kaikissa kohteissamme! Suosittelemme autonvuokrausta kauttamme Kroatiassa jo siksi, että pääset liikkumaan kohteesta toiseen kaikkein kätevimmin omassa aikataulussasi. Jos et ole jo tutustunut korkealuokkaiseen autovalikoimaamme, klikkaa vuokra-autojen tarjontamme läpi ja valitse mieleisesi ajoneuvo vuokra-autokalustostamme vaikka jo ennen matkaa. Vuokraus kauttamme on sujuvaa ja helppoa ja ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua, jos sinulle jää kysyttävää.

 
 • Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa

  Sixt Autonvuokraus
  Hrastic 15
  51250 Novi Vinodolski

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin Autovuokraamo Novo Vinodolskissa tarjoaa laadukkaat vuokra-autot

Autonvuokraus Novo Vinodolskissa on oiva tapa tutustua tähän kauniiseen Adrianmeren äärellä sijaitsevaan maahan. Nappaa autovalikoistamme vaikkapa taloudellinen henkilöauto tai tilava farmari käyttöösi, jos olet matkalla perheen kanssa tai vaikkapa matkakumppanisi aktiivilomalla ja haluatte kaikki varusteenne mukaan. Pakettiautoon mahtuu vielä enemmän tavaraa, ja valikoimistamme löytyy myös jykeviä maastureita, jos olette suuntaamassa vuorille hankalampaan maastoon. Häämatkalaisille tai muuten hieman luksusta kaipaaville suosittelemme tutustumaan virtaviivaisiin urheiluautoihimme ja avoautoihimme. Tutustu myös laadukkaisiin lisäpalveluihimme helpottaaksesi matkantekoasi vielä enemmän. Löydät meiltä niin tuulilasiturvan, rengasturvan, matkanjatkumisturvan, jos vaikkapa virta-avain sattuisi hukkumaan ja paljon muita hyviä vaihtoehtoja. Otathan huomioon, että Sixt ei voi taata ajoneuvosta tiettyä merkkiä, vain kategorian.

Vuokra-autolla tavoitat Novo Vinodolskin ja sen lähiseutujen taian parhaiten

Novi Vindolski on Kvarnerinlahdella Kroatiassa sijaitseva suosittu lomakohde, joka on kuuluisa kristallinkirkkaista vesistään ja rannoistaan. Se tarjoaa hurmaavan yhdistelmän vuoristoa ja merta, rantoja ja historiallisia nähtävyyksiä. Aloita päiväsi tutkimalla antiikin Rooman ajoilta peräisin olevaa Lopsican linnaketta, keskiaikaista Frankopanin linnaa, fransiskaanista luostaria ja Pyhän Filipin ja Jaakobin katedraalia ja lähde sitten huilaamaan rannalle tai toisinpäin. Voit myös rentoutua kylpylöissä tai lähteä vesiurheilemaan ja sukeltamaan Adrianmeren vesiin. Autonvuokraus Novo Vinodolskissa on siksikin kätevä valinta, koska pääset myös hurauttamaan vaikkapa Rovinjin hurmaavaan rannikkokaupunkiin, joka on etenkin taiteilijoiden suosiossa ja nauttimaan sen viehätyksestä. Antiikin aikaisista historiallista nähtävyyksistään kuuluisa Pula ei sekään ole kaukana, saatikka Rijekan upeat rannat!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service