Auton vuokraus toimipisteestä Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa toimipaikkaan

Osoite

Hrastic 15, 51250 Novi Vinodolski, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa

Sixtiltä vuokra-auto alle nopeasti ja helposti Novi Vinodolskissa

Sixtiltä vuokra-auto alle nopeasti ja helposti Novi Vinodolskissa

Sixt autonvuokraus Novi Vinodolski Hotel Novi Spassa palvelee viikon jokaisena päivänä! Tarjoamme ensiluokkaisia vuokra-autoja tunnetuilta autovalmistajilta, joustavat nouto- ja palautusajat sekä paljon hyödyllisiä lisäpalveluja. Palvelupisteemme sijaitsee noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä suositun lomakohteen Novi Vinodolskin keskustasta ja satamasta. Läheisistä hotelleista on tänne vain lyhyt kävelymatka. Lähin lentoasema on Rijekassa, josta matkaa on autolla 30 minuuttia. Helpoimmin pääset perille taksilla tai varaamalla lentokenttäkuljetuksen. Voit myös ottaa Rijekan linja-autoasemalta bussin Novi Vinodolskiin. Matka kestää silloin noin tunnin. Jos haluat tutustua lähiympäristön upeisiin rantoihin ja vuoristoon, kannattaa ottaa alle vuokra-auto Novi Vinodolskin Hotel Novi Spasta. Lisäksi monet upeat majapaikat sijaitsevat vuoristoteillä, jonne julkinen liikenne ei yllä. Verkkosivuillamme voit selata autokalustoamme, joka kattaa niin taloudelliset farmarit ja henkilöautot kuin trendikkäät maasturit ja urheiluautotkin. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla Novi Vinodolskissa, Sixtiltä löydät tarpeisiisi sopivan vuokra-auton!
Turvallisesti matkaan Sixtin vuokra-autolla

Turvallisesti matkaan Sixtin vuokra-autolla

Me Sixtillä tiedämme, että matkalla sattuu ja tapahtuu. Suunnitelmat voivat muuttua jo ennen matkan alkamista. Kun teet varausta, valitse maksu paikan päällä. Näin voit muuttaa varaustasi tai perua sen veloituksetta. Tarjoamme myös erilaisia vakuutuksia, kuten esimerkiksi lasi-ja rengasturvan sekä vapaaehtoisen henkivakuutuksen. Voit lisäksi valita matkan jatkumisturvan, joka korvaa itse aiheutetut kulut, kuten kadonneet avaimet tai polttoaineen loppumisen. Verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksessamme näet Novi Vinodolskin tarjoamat autokategoriat ja lisäpalvelut. Varauksen tekeminen onnistuu sekin näppärästi, vain muutamalla napin painalluksella. Suunnitteletko päiväretkiä luonnonpuistoihin ja vuoristoon? Varaa vankka maasturi esimerkiksi BMW:lta tai Nissanilta. Tai aiotko kenties vierailla kumppanisi kanssa romanttisissa pikkukylissä? Fiatin ja Opelin kompaktit henkilöautot sopivat erinomaisesti tähän tarkoitukseen. Oletko viettämässä koko perheen rantalomaa? Fordin tai Renaultin farmariin mahtuu sekä matkustajat että matkatavarat. SIxtin ansiosta autonvuokraus sujuu huoletta Novi Vinodolskissa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 5 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa

Näytä lisää