Autonvuokraus
Pula
Piilota
Kroatia // Pula
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pula

Sixtin autovuokraamo Pulan kaupungissa toivottaa sinut tervetulleeksi Kroatiaan! Toimipisteemme löydät vaivattomasti Pulan lentokentältä ja näin ollen pääset suoraan majoituspaikkaasi ilman odottelua. Autonvuokraus Pulassa tekee lomastasi joustavan ja helpon. Kun sinulla on auto käytössäsi, voit tehdä retkiä myös kaupungin ulkopuolelle Kroatiassa ja Istrian maakunnassa. Niemimaa on täynnä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa aina antiikin nähtävyyksistä uimarantoihin!

 
 • Pula Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Pula

  Sixt Autonvuokraus
  Verudela 17
  52100 Pula

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Pulan kaupungissa

Laajasta ja laadukkaasta autovalikoimastamme löydät muun muassa urheiluautot, sedanit, nelivetomaasturit ja kuorma-autot. Sixtin kautta saat myös lisäpalvelut, kuten vakuutukset ja luvan lisäkuljettajalle. Autokalustomme on luotettavaa ja uutta. Huomaathan, ettemme voi luvata sinulle tiettyä mallia tai automerkkiä, vaan valittavanasi on vain ajoneuvon kategoria. Voit hakea ja palauttaa auton joustavasti valitsemanasi ajankohtana sopimuksen mukaan.

Näe vuokra-auton avulla enemmän!

Autonvuokraus Pulassa antaa sinulle mahdollisuuden nähdä ja kokea matkallasi enemmän. Pulan kaupunki sijaitsee Istrian niemimaan kärjessä. Historia ja nykyaika kohtaavat paikkakunnalla, sillä sieltä voit löytää edelleen Antiikin Rooman aikaisia rakennuksia, kuten amfiteatteri Arenan, Augustuksen temppelin ja Sergiuksen riemukaaren. Amfiteatteri on palvellut ennen gladiaattorien taisteluareenana. Pulasta löydät myös erinomaisia ravintoloita. Koska alue on ollut Italian miehityksen alaisena, ruokakulttuurista löytyy edelleen vivahteita Italiasta. Ostosmahdollisuudet reilun 57 000 asukkaan kaupungissa ovat hyvät. Muita ehdottomasti näkemisen arvoisia paikkoja kaupungissa ovat muun muassa Vanhakaupunki ja sen edustalla oleva Kultainen portti, Forum-aukio, kauppahalli ja kirkot, kuten Pulan tuomiokirkko ja Neitsyt Marian tuomiokirkko. Itävalta-Unkarin aikainen maanalainen verkosto on avattu vasta viime vuosina turisteille. Vuokra-auto Pulassa mahdollistaa retkesi myös lähialueiden vehreille viiniviljelmille ja upeille Adrianmeren rannoille, missä lämmin ja puhdas vesi hohtaa turkoosinsinisenä. Halutessasi voit tehdä myös risteilyn merelle. Läheisen Brijunin saariryhmän alueella on kansallispuisto, jonne voi tehdä päiväretkiä. Minne tahansa haluatkin retkesi suunnata, autonvuorkaus helpottaa niiden suunnittelua. Autovuokraamomme Pulassa on valmiina palvelemaan sinua!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service