Autonvuokraus
Rijeka
Piilota
Kroatia // Rijeka // Rijeka
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rijeka: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Prolaz M. Krucifikse Kozulic 3
  51000 Rijeka HR +385-51444945
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: RJKC02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Asiantuntevaa autonvuokrausta Rijekan rannikkokaupungissa

Sixt Autovuokraamo Rijeka toivottaa sinut Kroatian rannikon upeisiin maisemiin tarjoamalla asiantuntevaa autonvuokrausta! Palvelemme sinua autonvuokrausasioissa Rijekan keskustassa, lähellä monia kaupungin hotelleista. Toimipiste on siis ihanteellisella paikalla keskustassa majoittuville matkailijoille, jotka voivat saapua noutamaan vuokra-autoaan helposti vaikka kävellen. Vuokra-auto on helppo noutaa käyttöönsä myös heti kaupunkiin saapuessaan, sillä toimipiste sijaitsee kivenheiton päässä sekä Rijekan rautatieasemalta että Zabican linja-autoasemalta. Vuokra-auto on täällä huoleton matkustustapa, halusitpa sitten tutustua kaupunkiin ja sen lähiseutuun Rikejasta käsin tai lähteä pidemmälle matkalle esimerkiksi Kroatian kuvankaunista rannikkoa pitkin.

Laajasta valikoimastamme löydät muun muassa taloudelliset henkilöautot, jykevämmät maasturit sekä suuremmille seurueille sopivat minibussit. Tarjolla on ajoneuvoja myös Premium-luokassa ainutlaatuista ajokokemusta etsiville. Kaikkiin ajoneuvoihimme kuuluvat vapaat ajokilometrit, joten voit nauttia vuokra-autolla ajamisesta rajattomasti ilman yllättäviä lisämaksuja koko vuokrauksen ajan.

Laadukkaat vuokra-autot huolettomaan lomaan Sixtiltä

Kun etsit matkustusmuotoa, jossa yhdistyvät erinomainen matkustusmukavuus, paikasta toiseen kulkemisen helppous sekä yksinkertainen varausprosessi, Sixtin vuokra-autot ovat ehdoton valintasi. Vuokra-auton kanssa lähdet matkaan juuri silloin kun sinulle sopii, etkä tuhlaa aikaa julkisen liikenteen odotteluun. Ilmastoiduissa ja hyvin varustelluissa vuokra-autoissamme matkanteko käy mukavasti ja myös matkatavarat kulkevat tarvittaessa kätevästi mukanasi.

Voit varata oman vuokra-autosi Rijekan Sixtiltä noudettavaksi helposti, vain muutamalla klikkauksella joko mobiilissa tai verkossa. Valitse ensiksi sinulle sopivin autokategoria laajasta valikoimastamme. Otathan kuitenkin huomioon varausta tehdessäsi, että emme takaa varauksen yhteydessä käyttöösi ajoneuvoa tietyltä automerkiltä. Autokategorian valinnan jälkeen pääset lisäämään varaukseesi haluamasi lisäpalvelut. Tarjoamme mahdollisuuden lisätä vuokra-autoosi esimerkiksi wifi hotspotin, jolloin verkkoyhteys kulkee matkassasi minne menetkin, tai laadukkaan GPS-navigaattorin, joka auttaa sinua löytämään parhaat reitit. Pienten lasten kanssa matkustavat löytävät valikoimasta myös vauvojen turvakaukalot ja lasten turvaistuimet. Näet tarkemmat tiedot ja koko lisäpalveluvalikoiman tehdessäsi varausta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rijeka RJKC02 Prolaz M. Krucifikse Kozulic 3 51000 Rijeka 45.329767, 14.438947 +385-51444945

Sixt-toimipiste Rijeka RJKC02

Prolaz M. Krucifikse Kozulic 3
51000 Rijeka
 
Puhelinnro +385-51444945

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service