Autonvuokraus
Split
Piilota
Kroatia // Split // Split
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Split: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Poljicka ulica 28b
  21000 Split HR +385-954382411
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SPUC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Autonvuokraus Splitissä tarjoaa avaimet mukaviin lomahetkiin

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo Splitiin, joka tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Adrianmeren rannikon upeissa maisemissa. Palvelemme sinua Splitin keskustassa rannan tuntumassa, joten vuokra-autoa voi saapua noutamaan monilta Splitin hotelleilta vaikka kävellen. Jos haluat noutaa vuokra-auton käyttöösi heti kaupunkiin saapuessasi, Splitin rautatieasema, bussiasema ja lauttaterminaali ovat kaikki vain hieman yli kilometrin päässä meistä. Sijaintimme ansiosta vuokra-auton noutaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, jolloin sinulle jää mahdollisimman paljon aikaa Kroatiasta nauttimiseen. Kun valitset matkustustavaksi Splitissä vuokra-auton, otat matkastasi mahdollisimman paljon irti, sillä vuokra-autolla tutustut kätevästi Splitiin ja sen nähtävyyksiin, mutta samaan aikaan voit vapaasti lähteä nauttimaan myös muista rannikon kohteista. Upeiden maisemiensa ansiosta Kroatian rannikko tarjoaa ainutlaatuiset puitteet vuokra-autoiluun.

Nauti matkustamisesta Sixtin hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Sixtin vuokra-autot ovat ykkösvalinta matkustusmuodoksi Kroatiassa, sillä niissä yhdistyvät ensiluokkainen ajokokemus, matkustamisen mukavuus sekä vapaus liikkua paikasta toiseen omassa aikataulussasi. Uusien vuokra-autojemme kyydissä ajaminen Kroatiassa on nautinto, ja ilmastoiduissa ajoneuvoissamme matkustaminen ei käy tukalaksi helteiselläkään säällä. Voit edelleen parantaa ajokokemustasi valitsemalla omasi erilaisista lisäpalveluistamme. Tarjoamme mahdollisuuden lisätä vuokra-autoosi esimerkiksi GPS-navigaattorin, jonka avulla voit jättää reittisuunnittelun ja suunnistamisen teknologian huoleksi. Lisäkuljettajan valinta puolestaan antaa mahdolisuuden useamman henkilön vuorotteluun ratin takana, kun taas wifi hotspot tarjoaa viihdykettä takapenkkiläisille.

Kun lisäpalvelut on valittu matkasi tarpeita silmällä pitäen ja allasi on laajasta valikoimastamme valittu henkilöauto, farmari, katumaasturi, avoauto tai minibussi, matkasi Splitissä sujuu nautinnollisen huolettomasti. Voit tutustua kaikkiin lisäpalveluihimme sekä kattavaan valikoimaamme vuokra-autoja mobiilissa tai verkossa ja varata oman vuokra-autosi Splitin toimipisteeltä noudettavaksi. Otathan varausta tehdessäsi kuitenkin huomioon, että varaus koskee vain autokategoriaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Pian nautit jo matkastasi Sixtin vuokra-auton kyydissä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Split SPUC01 Poljicka ulica 28b 21000 Split 43.506185, 16.464220 +385-954382411

Sixt-toimipiste Split SPUC01

Poljicka ulica 28b
21000 Split
 
Puhelinnro +385-954382411

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service