Autonvuokraus
Split Lentoasema
Piilota
Kroatia // Split // Split Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Split Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Cesta Dr. Franje Tudmana 1270
  21127 Kastel Stafilic HR +385-21797063
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SPU
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Splitin lentoasemalla

ixtin autonvuokraus Splitin lentoasemalla tarjoaa monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Valikoimastamme löytyy vuokra-autoja jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat niin tavalliset henkilöautot, tilavat farmarit kuin nelivetoiset katumaasturit. Suuremmalle seurueelle sopii parhaiten minibussi tai pakettiauto. Voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai vaikka rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun liikennevahingon varalta on hyvä ottaa kattava vakuutus. Tämä on suositeltavaa nuorille ja kokemattomille kuljettajille. Sixt tekee ajamisesta lentoasemalta hotelliisi helppoa ja miellyttävää. Kun koneesi laskeutuu Splitin lentoasemalle, SPU, henkilökuntamme on toimipisteellä palvelemassa sinua. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos haluat lomaasi jotakin normaalia parempaa, on valintasi silloin luksusauto tai urheiluauto, jotka molemmat huomataan varmasti.

Autonvuokraus Splitin lentoasemalta hoituu kätevästi netissä

Splitin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Resnikin lentoasema, sijaitsee Kastelan alueella, noin 24 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee reilua kahta miljoonaa turistia joka vuosi. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee saapuvien terminaalissa ensimmäisessä kerroksessa. Voit käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet toimipisteeltämme. Auto myös palautetaan sinne. Sinun on mahdollista palauttaa auto myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta siitä täytyy sopia etukäteen. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeuduttua. Autolla liikkuminen tekee lomasta huomattavasti helpompaa, joten anna sinäkin Sixtin helpottaa lomaasi. Varaa auto netissä tai puhelimitse jo hyvissä ajoin ennen lomalle lähtemistä.

Kiertele rannalta toiselle vuokra-autolla

Kroatian rannikon suurin kaupunki Split tunnetaan erityisesti kristallinkirkkaista vesistään, hienohiekkaisista rannoistaan ja erinomaisesta ruoastaan. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Diocletianuksen palatsi ja palatsialue, joka on rakennettu noin vuonna 300 sekä rantakatu Riva. Vuokra-autolla voi huristella Marjanin niemimaalle, jossa voi ulkoilla ja nauttia esimerkiksi piknikistä. Marjanista löytyy myön eläintarha, joka taatusti kiinnostaa varsinkin perheen pienimpiä. Ota siis vuokra-auto Splitin lentoasemalta ja helpota paikasta toiseen liikkumista. Voit kysyä neuvoa kaikissa vuokraamiseen liittyvissä ongelmissa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Asiakaspalvelijamme ovat valmiita vastaamaan sinulle.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Split Lentoasema SPU Cesta Dr. Franje Tudmana 1270 21127 Kastel Stafilic 43.538889, 16.298056 +385-21797063

Sixt-toimipiste Split Lentoasema SPU

Cesta Dr. Franje Tudmana 1270
21127 Kastel Stafilic
 
Puhelinnro +385-21797063

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service