Autonvuokraus
Zagreb
Piilota
Kroatia // Zagreb
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Zagreb

Sixtiltä autonvuokraus Zagrebissa, upeassa Kroatian pääkaupungissa on tehty niin helpoksi ja sujuvaksi kuin suinkin mahdollista. Autovuokraamoketjumme kaupungissa sijaitsevien toimipisteiden keskeisen sijainnin vuoksi sinun on helppo löytää perille, vaikka olisitkin kaupungissa ensi kertaa. Olemme myös tehneet mahdolliseksi sen, että mikäli tiedät jo etukäteen tarvitsevasi matkallasi vuokra-autoa, voit hoitaa vuokrauksen jo etukäteen. Etukäteisvuokraus on mahdollista useita kanavia pitkin, esimerkiksi internetsivujemme kautta, perinteisempään tapaan puhelimitse, tai vaikka liikkeellä ollessasi näppärän mobiilisovelluksemme avulla. Tehtyäsi vuokrauksen jo valmiiksi, sinun ei tarvitse paikalle saavuttuasi kuin noutaa vuokra-autosi Zagrebin toimipisteestämme.

 
 • Zagreb Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rudolfa Fizira 21
  10150 Zagreb

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Zagreb Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Trakoscanska 2
  10000 Zagreb

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Zagreb Linja-autoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ulica Kneza Branimira 71a
  10000 Zagreb

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin autovuokraamo Zagrebissa

Autovuokraamomme Zagrebissa palvelevat sinua joustavin aukioloajoin ja auttaaksemme sinua saamaan matkastasi irti mahdollisimman paljon, tarjoamme sinulle autonvuokrauksen ohella kasan erilaisia, matkaa helpottavia lisäpalveluita ja lisäturvaa, joita voit halutessasi hankkia helposti vuokrauksen yhteydessä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi ja olemme esimerkiksi mahdollistaneet autonvuokrauksen myös alle 25-vuotiaille, vain pientä lisämaksua vastaan. Kun vuokraat auton meiltä, saat myös aina käyttöösi itse valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme takaa vuokra-autoista tiettyä merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Zagrebissa mahdollistaa paljon

Kroatian suurin kaupunki ja pääkaupunki Zagreb on monipuolinen ja kiehtova matkohde, joka sijaitsee lähellä Slovenian rajaa maan keskiosassa. Kaupunki on tunnettu kauniista ja omintakeisesta arkkitehtuuristaan, mutta sen lisäksi siellä vallitsee aivan oma tunnelmansa. Zagrebissa on myös paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joista monet sijaitsevat kaupungin ylä- ja alakaupunkiin jakautuvassa keskustassa. Zagrebissa vuokra-auton hankkimista kannattaa kuitenkin harkita vakavasti, sillä monet kaupungin mielenkiintoiset ja suositut nähtävyydet sijaitsevat kaupungin keskusta-alueen ulkopuolella. Helpon ajomatkan päässä keskustasta sijaitsee esimerkiksi niin paikallisten kuin turistienkin suosima vierailukohde, Medvednican luonnonpuisto ja vuoristo, jonka kiehtovat luolastot, upeat maisemat sekä hiihto- ja patikointireitit vetävät alueelle paljon vierailijoita. Vuokra-autolla pääsee halutessaan myös korkealle vuoristoon. Toinen Zagrebin keskustan ulkopuolella sijaitseva erittäin mielenkiintoinen vierailukohde on Mirogin hautausmaa, minne pääsee kulkemaan helposti vuokra-autolla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service