Auton vuokraus toimipisteestä Zagreb Keskusta

 

Suosituin kohteessa Zagreb Keskusta

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Zagreb Keskusta alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Zagreb Keskusta

Osoite

Trakoscanska 2, 10000 Zagreb, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Zagreb Keskusta

Sixt tarjoaa käyttöösi luotettavat vuokra-autot Kroatian pääkaupungissa

Sixt tarjoaa käyttöösi luotettavat vuokra-autot Kroatian pääkaupungissa

Tervetuloa autonvuokrausasioissa täyden palvelun Sixt Autovuokraamo Zagreb Hotel Panoramaan, josta löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamme ammattitaitoista autonvuokrausta Zagrebin Hotel Panoramassa niin bisnesmatkustajille, lomalaisille kuin vuokra-auton tarpeessa oleville paikallisillekin. Palvelemme myös vuokra-autoilijoita, jotka eivät yövy hotellissa. Vuokra-autolla liikut käteväsi tapaamisesta toiseen olessasi kaupungissa työn merkeissä, kun taas lomailijat kulkevat vuokra-autolla mukavasti tutustumaan Zagrebin rikkaaseen historiaan ja mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Vuokra-auton kyydissä myös matkan aikana tehdyt ostokset kulkevat kätevästi takaisin majapaikkaan.Zagreb Hotel Panoraman toimipisteemme on ihanteellisella sijainnilla kaupungin keskustassa, jotta vuokra-auton noutaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Monet keskustan hotelleista sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä. Jos saavut noutamaan vuokra-autoa Zagreb Panoraman toimipisteeltä heti kaupunkiin saavuttuasi, on paikalle alle kilometrin kävelymatka Zagreb Zadapnin rautatieasemalta. Myös kaupungin päärautatiesasema Zagreb Glavni on vain muutaman kilometrin päässä meistä.
Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse sinulle sopivin vuokra-auto

Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse sinulle sopivin vuokra-auto

Autonvuokraus Zagreb Hotel Panoraman Sixtiltä tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman laadukkaita ajoneuvoja erinomaisesti varusteltuina. Valitse oma suosikkisi useiden laatumerkkien kuten Opelin, BMW:n, Mercedesin ja Volkswagenin henkilöautoista, farmareista, avoautoista, urheiluautoista ja maastureista. Huomaa kuitenkin, että etukäteen tehty varaus koskee vain autoluokkaa, emmekä voi taata käyttöösi ajoneuvoa tietyltä merkiltä.Ota vuokra-autostasi mahdollisimman paljon irti valitsemalla siihen sinun ja mahdollisen seurueesi matkan tarpeisiin sopivat lisäpalvelut. Matkareittien suunnittelua ja oikeiden reittien löytämistä on mukava helpottaa laadukkaalla GPS-navigaattorilla, ja useamman kuskin ollessa matkassa lisäkuljettajan valinta mahdollistaa kuljettajan velvollisuuksien jakamisen. Wifi hotspot taas varmistaa, että internetyhteys kulkee mukanasi koko matkan ajan. Matkanteon mukavuutta parantavien lisäpalvelujen lisäksi voit lisätä varaukseesi erilaisia lisäturvavaihtoehtoja, jotka tuovat matkallesi taloudellista turvaa esimerkiksi varkauden ja vuokra-auton vaurioiden varalle. Tarkemmat tiedot lisäpalveluista tulevat näkyville varauksen yhteydessä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Zagreb Keskusta

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Zagreb Keskusta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Zagreb Keskusta sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Zagreb Keskusta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Zagreb Keskusta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 648 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Zagreb Keskusta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Zagreb Keskusta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Zagreb Keskusta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Zagreb Keskusta

Näytä lisää