Auton vuokraus alueella Zagreb

 

Suosituin kohteessa Zagreb

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Zagreb Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Zagreb

Sixtin autovuokraamo Zagrebissa

Sixtin autovuokraamo Zagrebissa

Sixtiltä autonvuokraus Zagrebissa, upeassa Kroatian pääkaupungissa on tehty niin helpoksi ja sujuvaksi kuin suinkin mahdollista. Autovuokraamoketjumme kaupungissa sijaitsevien toimipisteiden keskeisen sijainnin vuoksi sinun on helppo löytää perille, vaikka olisitkin kaupungissa ensi kertaa. Olemme myös tehneet mahdolliseksi sen, että mikäli tiedät jo etukäteen tarvitsevasi matkallasi vuokra-autoa, voit hoitaa vuokrauksen jo etukäteen. Etukäteisvuokraus on mahdollista useita kanavia pitkin, esimerkiksi internetsivujemme kautta, perinteisempään tapaan puhelimitse, tai vaikka liikkeellä ollessasi näppärän mobiilisovelluksemme avulla. Tehtyäsi vuokrauksen jo valmiiksi, sinun ei tarvitse paikalle saavuttuasi kuin noutaa vuokra-autosi Zagrebin toimipisteestämme. Autovuokraamomme Zagrebissa palvelevat sinua joustavin aukioloajoin ja auttaaksemme sinua saamaan matkastasi irti mahdollisimman paljon, tarjoamme sinulle autonvuokrauksen ohella kasan erilaisia, matkaa helpottavia lisäpalveluita ja lisäturvaa, joita voit halutessasi hankkia helposti vuokrauksen yhteydessä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi ja olemme esimerkiksi mahdollistaneet autonvuokrauksen myös alle 25-vuotiaille, vain pientä lisämaksua vastaan.Kun vuokraat auton meiltä, saat myös aina käyttöösi itse valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme takaa vuokra-autoista tiettyä merkkiä tai mallia.
Autonvuokraus Zagrebissa mahdollistaa paljon

Autonvuokraus Zagrebissa mahdollistaa paljon

Kroatian suurin kaupunki ja pääkaupunki Zagreb on monipuolinen ja kiehtova matkohde, joka sijaitsee lähellä Slovenian rajaa maan keskiosassa. Kaupunki on tunnettu kauniista ja omintakeisesta arkkitehtuuristaan, mutta sen lisäksi siellä vallitsee aivan oma tunnelmansa.Zagrebissa on myös paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joista monet sijaitsevat kaupungin ylä- ja alakaupunkiin jakautuvassa keskustassa.Zagrebissa vuokra-auton hankkimista kannattaa kuitenkin harkita vakavasti, sillä monet kaupungin mielenkiintoiset ja suositut nähtävyydet sijaitsevat kaupungin keskusta-alueen ulkopuolella. Helpon ajomatkan päässä keskustasta sijaitsee esimerkiksi niin paikallisten kuin turistienkin suosima vierailukohde, Medvednican luonnonpuisto ja vuoristo, jonka kiehtovat luolastot, upeat maisemat sekä hiihto- ja patikointireitit vetävät alueelle paljon vierailijoita. Vuokra-autolla pääsee halutessaan myös korkealle vuoristoon.Toinen Zagrebin keskustan ulkopuolella sijaitseva erittäin mielenkiintoinen vierailukohde on Mirogin hautausmaa, minne pääsee kulkemaan helposti vuokra-autolla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Zagreb

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Zagreb?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Zagreb sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Zagreb.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Zagreb?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Zagreb. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1924 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Zagreb

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Zagreb?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Zagreb?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Zagreb?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Zagreb

Näytä lisää