Auton vuokraus toimipisteestä Zagreb Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Zagreb Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Zagreb Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Zagreb Lentoasema

Osoite

Rudolfa Fizira 21, 10150 Zagreb, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Zagreb Lentoasema

Sixt autovuokraamo Zagrebin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Zagrebin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Zagrebin lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löydät vuokra-autot jokaisen tarpeeseen. Meiltä vuokraat pienet henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit perheille, minibussit suuremmille seurueille tai nelivedot, joilla voi ajaa myös huonommilla hiekkateillä. Sen lisäksi saat urheiluautot, luksusautot ja erikoisuutena lava-autot. Voit valita vuokra-autoon lisäpalveluita, kuten vaikkapa navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa pitkiä matkoja, voit valita vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalle on hyvä ottaa ylimääräinen vakuutuksen. Tämä on suositeltavaa erityisesti nuorille ja kokemattomimmille kuljettajille. Sixt tekee ajamisesta lentoasemalta hotellillesi helppoa. Kun koneesi laskeutuu Zagrebin lentoasemalle, ZAG, toimipisteemme henkilökunta on valmiina auttamaan sinua. Varausta tehdessäsi huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Älä myöskään epäröi kysyä, jos tarvitset apua vuokraamisen kanssa.
Autonvuokraus Zagrebin lentoasemalta onnistuu netissä tai puhelimitse

Autonvuokraus Zagrebin lentoasemalta onnistuu netissä tai puhelimitse

Zagrebin lentoasema sijaitsee Velika Gorican alueella vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on koko maan suurin ja vilkkain palvellen melkein kolmea miljoonaa turistia vuosittain. Kaikki autovuokraamot sijaitsevat aivan saapuvien terminaalin aulassa. Voit käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet toimipisteeltämme. Toimipisteemme on avoinna vuorokauden ympäri, joten auton palauttaminen onnistuu mihin tahansa aikaan. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti saavuttuasi. Autolla liikkuminen helpottaa paikasta toiseen liikkumista, joten tee sinäkin lomastasi helpompaa vuokra-auton avulla.
Näe ja koe kaupungin parhaimmat nähtävyydet vuokra-autolla

Näe ja koe kaupungin parhaimmat nähtävyydet vuokra-autolla

AutonvuokrausZagrebin lentoasemalla kannattaa monestakin syystä. Koska kaupunki on suhteellisen suuri ja sen nähtävyydet voivat sijaita myös keskustan ulkopuolella, venyvät välimatkatkin välillä pitkiksi. Kaupunki on tunnettu monimuotoisesta historiastaan ja useista museoistaan. Ban Jela%u010Di%u0107 Square on kaupungin tunnetuin aukio, jossa on monia valokuvaamisen arvoisia kohteita aina rakennuksista patsaisiin. Kroatian lomalla kannattaa suunnata myös kaupungin ulkopuolelle tutustumaan kaupungin lähiympäristöön. Ota siis vuokra-auto Zagrebin lentoasemalta ja aloita kaupunkiin tutustuminen jo matkalla hotellille. Vuokra-auton avulla tulet takuulla näkemään ja kokemaan paljon enemmän kuin pelkästään kävelemällä ja julkisella liikenteellä liikkumalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Zagreb Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Zagreb Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Zagreb Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Zagreb Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Zagreb Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1258 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Zagreb Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Zagreb Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Zagreb Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Zagreb Lentoasema

Näytä lisää