Autonvuokraus
Zagreb Keskusta
Piilota
Kroatia // Zagreb // Zagreb Keskusta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zagreb Keskusta: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Trakoscanska 2
  10000 Zagreb HR +385-13015303
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ZAGC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt tarjoaa käyttöösi luotettavat vuokra-autot Kroatian pääkaupungissa

Tervetuloa autonvuokrausasioissa täyden palvelun Sixt Autovuokraamo Zagreb Hotel Panoramaan, josta löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamme ammattitaitoista autonvuokrausta Zagrebin Hotel Panoramassa niin bisnesmatkustajille, lomalaisille kuin vuokra-auton tarpeessa oleville paikallisillekin. Palvelemme myös vuokra-autoilijoita, jotka eivät yövy hotellissa. Vuokra-autolla liikut käteväsi tapaamisesta toiseen olessasi kaupungissa työn merkeissä, kun taas lomailijat kulkevat vuokra-autolla mukavasti tutustumaan Zagrebin rikkaaseen historiaan ja mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Vuokra-auton kyydissä myös matkan aikana tehdyt ostokset kulkevat kätevästi takaisin majapaikkaan.

Zagreb Hotel Panoraman toimipisteemme on ihanteellisella sijainnilla kaupungin keskustassa, jotta vuokra-auton noutaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Monet keskustan hotelleista sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä. Jos saavut noutamaan vuokra-autoa Zagreb Panoraman toimipisteeltä heti kaupunkiin saavuttuasi, on paikalle alle kilometrin kävelymatka Zagreb Zadapnin rautatieasemalta. Myös kaupungin päärautatiesasema Zagreb Glavni on vain muutaman kilometrin päässä meistä.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse sinulle sopivin vuokra-auto

Autonvuokraus Zagreb Hotel Panoraman Sixtiltä tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman laadukkaita ajoneuvoja erinomaisesti varusteltuina. Valitse oma suosikkisi useiden laatumerkkien kuten Opelin, BMW:n, Mercedesin ja Volkswagenin henkilöautoista, farmareista, avoautoista, urheiluautoista ja maastureista. Huomaa kuitenkin, että etukäteen tehty varaus koskee vain autoluokkaa, emmekä voi taata käyttöösi ajoneuvoa tietyltä merkiltä.

Ota vuokra-autostasi mahdollisimman paljon irti valitsemalla siihen sinun ja mahdollisen seurueesi matkan tarpeisiin sopivat lisäpalvelut. Matkareittien suunnittelua ja oikeiden reittien löytämistä on mukava helpottaa laadukkaalla GPS-navigaattorilla, ja useamman kuskin ollessa matkassa lisäkuljettajan valinta mahdollistaa kuljettajan velvollisuuksien jakamisen. Wifi hotspot taas varmistaa, että internetyhteys kulkee mukanasi koko matkan ajan. Matkanteon mukavuutta parantavien lisäpalvelujen lisäksi voit lisätä varaukseesi erilaisia lisäturvavaihtoehtoja, jotka tuovat matkallesi taloudellista turvaa esimerkiksi varkauden ja vuokra-auton vaurioiden varalle. Tarkemmat tiedot lisäpalveluista tulevat näkyville varauksen yhteydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zagreb Keskusta ZAGC01 Trakoscanska 2 10000 Zagreb 45.804400, 15.952740 +385-13015303

Sixt-toimipiste Zagreb Keskusta ZAGC01

Trakoscanska 2
10000 Zagreb
 
Puhelinnro +385-13015303

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service