Autonvuokraus
Zagreb Lentoasema
Piilota
Kroatia // Zagreb // Zagreb Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zagreb Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rudolfa Fizira 21
  10150 Zagreb HR +385-916199924
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ZAG
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Zagrebin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Zagrebin lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löydät vuokra-autot jokaisen tarpeeseen. Meiltä vuokraat pienet henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit perheille, minibussit suuremmille seurueille tai nelivedot, joilla voi ajaa myös huonommilla hiekkateillä. Sen lisäksi saat urheiluautot, luksusautot ja erikoisuutena lava-autot. Voit valita vuokra-autoon lisäpalveluita, kuten vaikkapa navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa pitkiä matkoja, voit valita vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalle on hyvä ottaa ylimääräinen vakuutuksen. Tämä on suositeltavaa erityisesti nuorille ja kokemattomimmille kuljettajille. Sixt tekee ajamisesta lentoasemalta hotellillesi helppoa. Kun koneesi laskeutuu Zagrebin lentoasemalle, ZAG, toimipisteemme henkilökunta on valmiina auttamaan sinua. Varausta tehdessäsi huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Älä myöskään epäröi kysyä, jos tarvitset apua vuokraamisen kanssa.

Autonvuokraus Zagrebin lentoasemalta onnistuu netissä tai puhelimitse

Zagrebin lentoasema sijaitsee Velika Gorican alueella vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on koko maan suurin ja vilkkain palvellen melkein kolmea miljoonaa turistia vuosittain. Kaikki autovuokraamot sijaitsevat aivan saapuvien terminaalin aulassa. Voit käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet toimipisteeltämme. Toimipisteemme on avoinna vuorokauden ympäri, joten auton palauttaminen onnistuu mihin tahansa aikaan. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti saavuttuasi. Autolla liikkuminen helpottaa paikasta toiseen liikkumista, joten tee sinäkin lomastasi helpompaa vuokra-auton avulla.

Näe ja koe kaupungin parhaimmat nähtävyydet vuokra-autolla

AutonvuokrausZagrebin lentoasemalla kannattaa monestakin syystä. Koska kaupunki on suhteellisen suuri ja sen nähtävyydet voivat sijaita myös keskustan ulkopuolella, venyvät välimatkatkin välillä pitkiksi. Kaupunki on tunnettu monimuotoisesta historiastaan ja useista museoistaan. Ban Jela%u010Di%u0107 Square on kaupungin tunnetuin aukio, jossa on monia valokuvaamisen arvoisia kohteita aina rakennuksista patsaisiin. Kroatian lomalla kannattaa suunnata myös kaupungin ulkopuolelle tutustumaan kaupungin lähiympäristöön. Ota siis vuokra-auto Zagrebin lentoasemalta ja aloita kaupunkiin tutustuminen jo matkalla hotellille. Vuokra-auton avulla tulet takuulla näkemään ja kokemaan paljon enemmän kuin pelkästään kävelemällä ja julkisella liikenteellä liikkumalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zagreb Lentoasema ZAG Rudolfa Fizira 21 10150 Zagreb 45.743056, 16.068889 +385-916199924

Sixt-toimipiste Zagreb Lentoasema ZAG

Rudolfa Fizira 21
10150 Zagreb
 
Puhelinnro +385-916199924

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service