Autonvuokraus
Aglandjia, Nicosia
Piilota
Kypros // Aglandjia, Nicosia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Tervetuloa nauttimaan vuokra-autoilusta Nikosian Aglantziáan

Sixt Autovuokraamo Nikosian Aglantziássa tarjoaa sinulle ja matkaseurallesi viihtyisän tavan tutustua kiehtovaan Kyprokseen. Autonvuokraus Nikosian Aglantziásta on mainio keino liikkua matkakohteesta toiseen ja lumoutua lähiseudun mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä täysin omien aikataulujesi mukaan. Laadukkaasta vuokra-autotarjonnastamme löydät matkasi ajaksi luotettavan vuokrakulkuneuvon, olitpa liikkeellä sitten työn merkeissä tai lomailemassa. Taloudellisella henkilöautollamme liikut sujuvasti kaupunkialueella kukkaroa rasittamatta, kun taas nelivetomaasturin avulla pääset nauttimaan lähialueiden luontokohteiden ja maaseudun mutkattoman elämäntyylin tarjoamasta rauhasta. Isommatkin seurueet ja perhelomailijat puolestaan saavat mukavasti jalkatilaa käyttöönsä, kun alla on farmariauto tai luotettava minibussi.

 
 • Nicosia

  Sixt Autonvuokraus
  Lemesou Avenue 57
  2121 Nicosia

  ma. - pe.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Joustavaa palvelua Sixt Nikosian Aglantziásta

Sixtin avulla autonvuokraus Nikosian Aglantziássa on helppoa ja hauskaa. Ilmastoidussa vuokra-autoissamme matkustat mukavasti kesän kuumimmillakin helteillä, ja halutessasi voit liittää vuokra-autoosi ylimääräisiä turvia ja lisävarusteita, jotta Kyproksen-matkastasi tulisi juuri sellainen kuin itse toivot. Lisäpalveluidemme tarjonnasta voit valita käyttöösi esimerkiksi luotettavat GPS-navigaattorit, kätevän lisäkuljettajapalvelun sekä laadukkaat lastenistuimet perheen pienimpien matkan turvaamiseksi. Pyydämme huomioimaan, että Sixtin autonvuokraus Nikosian Aglantziássa tehdään tiettyä autokategoriaa kohti, joten emme voi taata yksittäisen automerkin tai -mallin toteutumista. Vuokra-autotarjontaamme sekä lisäpalveluiden valikoimaan voit tutustua helposti varauspalvelumme avulla. Ystävällinen henkilökuntamme opastaa mielellään kaikissa vuokra-autoiluun liittyvissä kysymyksissäsi.

Nikosian Aglantziá houkuttelee vuokra-autolla ajamisen nautintoon

Vuokra-auto Nikosian Aglantziásta on itsenäinen ja helppo tapa matkustamiseen Kyproksella. Keskellä kauniin Kyproksen saarta sijaitseva Nikosian alue tarjoaa lomailijalle huimaavia elämyksiä luonnon ja kulttuurin parissa, ja työmatkalaisellekin Nikosiassa riittää mielenkiintoista ihmeteltävää. Kahtia jaettu pääkaupunki Nikosia on saaren liike-elämän keskus, ja erityisesti kaupungin Kyprokselle kuuluva puoli on viehkeä yhdistelmä modernia ja perinteistä elämäntapaa. Rauhallinen Aglantziá sijaitsee Nikosian keskustasta noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä, joten Sixt Autovuokraamo Nikosian Aglantziá on vaikka koko perheelle sopiva alkuetappi tutustumisretkellä Kyproksen kauniisiin maisemiin. Vuokra-auton avulla voit poiketa helposti pääkaupunkiin tai suunnata esimerkiksi läheiseen Athálassan kansallispuistoon. Halutessasi voit myös ajella rannikkoa pitkin päiväretkelle saaren lounaispuolelle ihastelemaan Pafoksen kristallinkirkkaita vesiä. Hyvin varustellussa Sixt Nikosian Aglantzián vuokra-autolla Kyprokseen tutustuminen sujuu vaivattomasti ja miellyttävästi.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service