Auton vuokraus toimipisteestä Nicosia

 

Suosituin kohteessa Nicosia

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Nicosia alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Nicosia

Osoite

Lemesou Avenue 57, 2121 Nicosia, Kypros
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 13:00 15:00 - 18:00
La
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Nicosia

Sixt Autovuokraamo Nikosia toivottaa sinut tervetulleeksi Kyproksen pääkaupunkiin

Sixt Autovuokraamo Nikosia toivottaa sinut tervetulleeksi Kyproksen pääkaupunkiin

Autonvuokraus Nikosian Sixtiltä tuo ulottuvillesi laajan valikoiman erinomaisesti varusteltuja vuokra-autoja. Kun allasi on Sixtin laadukas ajoneuvo, kuljet määränpäähäsi luotettavasti, matkustusmukavuudesta tinkimättä. Ajoneuvomme on valikoitu Audin, Volkswagenin, Skodan ja Mercedesin kaltaisten huippumerkkien uutuusmalleista, joiden ratissa vuokra-auton kuljettaja pääsee nauttimaan ensiluokkaisesta ajokokemuksesta. Myös mahdollinen matkaseura pääsee nauttimaan erinomaisesta matkustusmukavuudesta hyvin varustelluissa vuokra-autoissamme, joista suurin osa ovat ilmastoituja. Nikosian toimipisteemme palvelee sinua autonvuokrausasioissa Aglandjiassa, Nikosian suurkaupunkialueella. Löydät meidät Nikosian Poliisimuseon vierestä, ja sijaintimme B1-tien varrella ansiosta matkasi kulkee toimipisteeltä kätevästi niin kohti kaupungin keskustaa kuin sen ulkopuolellekin.
Nauti matkustamisesta hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Nauti matkustamisesta hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Sixtin vuokra-autot tuovat yhteen ensiluokkaisen ajokokemuksen, automatkustamisen vapauden sekä erinomaisen matkustusmukavuuden. Lisäksi ne ovat saatavillasi kilpailukykyiseen hintaan, etkä löydä hinnoistamme piilokuluja. Kun valitset autonvuokrausasioissa Nikosiassa palvelukseesi Sixtin, nautit myös ykkösluokan asiakaspalvelusta, sillä olemme tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä, aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi sekä ennen matkaa että sen aikana. Voit varata oman vuokra-autosi Nikosian Sixtiltä noudettavaksi kätevästi myös verkossa tai Sixtin sovelluksessa. Pääset varauksen yhteydessä valitsemaan toivomasi autokategorian sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Huomaathan, että varaamasi autokategoria ei takaa käyttöösi tietyn merkkistä ajoneuvoa. Valikoimastamme löydät sopivan ajoneuvon kaikenkokoisille seurueille, sillä siihen kuuluu automalleja aina henkilöautoista ja avoautoista minibusseihin. Valittavanasi on myös Premium-luokan ajoneuvoja, jos etsit ensiluokkaista ajokokemusta ja haluat lisätä matkaasi hieman luksusta. Lisäpalveluiden valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi erikokoiset lastenistuimet vuokra-auton nuorimmille matkustajille ja suunnistamista helpottavat GPS-navigaattorit, joiden avulla matkustaminen on huolettomampaa. Lisäturvavaihtoehtomme taas parantavat matkasi taloudellista turvaa ja varustavat sinut esimerkiksi kolarin tai vuokra-autoon kohdistuvien vaurioiden varalta. Pidäthän mielessäsi myös, että toimipisteemme palvelee myös nuorempia kuljettajia aina 21 ikävuodesta eteenpäin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nicosia

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Nicosia?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nicosia sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nicosia.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nicosia?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 27 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nicosia

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nicosia?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nicosia?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Nicosia

Näytä lisää