Auton vuokraus toimipisteestä Larnaca Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Larnaca Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Larnaca Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Larnaca Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, . Larnaca, Kypros
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Larnaca Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Larnakan kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Larnakan kansainvälisellä lentokentällä

Larnaka Kyproksessa on suosittu lomakohde ja siihen tutustuminen käy helposti, kun hankit vuokra-auton Sixtin Autovuokraamosta Larnakan kansainväliseltä lentokentältä. Kaunis, aurinkoinen ja aina lämmin kohde kutsuu matkailijoita ympäri maailmaa. Hanki allesi kätevä henkilöauto, tilava farmari tai aivan kaikenlaiseen menoon sopiva maasturi. Ripauksen lisäluksusta lomaansa kaipaavalle meillä on tarjota avo- ja urheiluautoja. Suunnitellessasi autonvuokrausta Larnakan lentokentällä, huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Larnakan kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Larnakan kansainvälisellä lentokentällä

Larnakan kansainvälinen lentokenttä, LCA, sijaitsee 8 kilometriä Larnakan keskustasta etelään. Matkan ajaa liikenteestä riippuen noin 20 minuutissa. Sixt Autovuokraamon löydät Larnakan lentokentän saapumisaulasta. Vuokra-auton varaus hoituu helposti verkkosivuillamme tai puhelimitse. Kerromme mielellämme lisää autonvuokrauksesta Larnakan lentokentällä. Saavuttuasi kohteeseen, nouda vuokra-auto Larnakan lentokentältä ja matkasi voi alkaa.
Häikäisevä Larnaka sopii moneen makuun

Häikäisevä Larnaka sopii moneen makuun

Larnaka on häikäisevien hiekkarantojen ja kattavien palvelujen ansiosta suosittu lomakohde Kyproksella. Kaunis lomaparatiisi toivottaa tervetulleeksi takuuvarmalla auringonpaisteella. Larnaka tarjoaa tekemistä ja nähtävää ihan jokaiselle. Hyppää siis vuokra-auton rattiin ja koe Kypros kaikessa kauneudessaan! Larnakan keskipiste on rantapromenadi Seafront, jonka varrelta voi valita mieleisensä kahvilan tai ravintolan nauttiakseen kyproslaisista herkuista. Ota aurinkoa rannalla ja pulahda virkistävään meriveteen. Useimmilla rannoilla on mahdollisuus myös vesiurheiluun. Lasten kanssa matkustavalle suosittelemme Mazotoksen kamelipuistoa, joka sijaitsee 20 kilometrin päässä Larnakasta. Ihastele komeita eläimiä, tai lähde vaikkapa unohtumattomalle kameliratsastukselle! Sixtin vuokra-autoihin on mahdollista varata myös lastenistuimet.Koska Sixt tarjoaa vapaat ajokilometrit, miksi et tekisi pientä kiertoajelua Kyproksen saarella? Päiväretki saarella tarjoaa koettavaa ja nähtävää. Lisäpalveluista voit valita GPS-navigaattorin suunnistusta helpottamaan. Historiaa huokuva Nikosia, Kyproksen pääkaupunki, sijaitsee Larnakasta noin tunnin ajomatkan päässä. Tutustu vanhaan kaupunkiin, Pyhän Johannes Teologin katedraaliin, lukuisiin kirkkoihin sekä Arkkipiispan palatsiin. Myös esimerkiksi vilkkaassa Pafoksen kaupungissa kannattaa vierailla sen historian, yöelämän ja ostosmahdollisuuksien vuoksi - sinne ajaa Larnakasta 1,5 tunnissa. Kun haluat nauttia hulppeista maisemista, lähde ajelulle eksoottiseen Troodos-vuoristoon, jonne pääsee Larnakasta niin ikään 1,5 tunnissa. Troodos-vuorilla voit pysähtyä pienissä kylissä ihastelemaan paikallisten elämää, ja aivan Troodoksen huipulla voi keskikesälläkin nähdä kevyen lumipeitteen. Siellä sijaitsee myös Kyproksen laskettelukeskus.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Larnaca Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Larnaca Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Larnaca Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Larnaca Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Larnaca Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 241 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Larnaca Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Larnaca Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Larnaca Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Larnaca Lentoasema

Näytä lisää