Auton vuokraus toimipisteestä Protaras

 

Ohjeet toimipisteeseen Protaras

Osoite

Cavo Greko - Marilena Shopping, . Protaras, Kypros
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 13:00 15:00 - 18:00
La
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Protaras

Sixtin vuokra-autot vievät sinut iloisiin lomahetkiin Protarasissa

Sixtin vuokra-autot vievät sinut iloisiin lomahetkiin Protarasissa

Sixt Autovuokraamo Protaras palvelee sinua autonvuokrausasioissa ammattitaidolla ja iloisella asenteella Kyproksen itärannikolla. Protarasin lomakohteessa sijaitseva toimipisteemme tarjoaa käyttöösi laadukkaat ajoneuvot Kyproksen tutkimiseen. Vuokra-autolla kuljet mukavasti sekä rannalle että tutustumaan lähiseudun muihin kaupunkeihin ja Kyproksen upeaan luontoon. Toimipiste palvelee sinua Sunrise Beachin rannan tuntumassa, kävelymatkan päässä monista alueen hotelleista, mikä tekee vuokra-auton noutamisesta helppoa Protarasissa majoittuville matkailijoille.Kun valitset vuokra-autosi Protarasissa Sixtiltä, nautit kaikkiin ajoneuvoihimme kuuluvista vapaista ajokilometreistä. Niiden ansiosta voit ajaa matkasi aikana niin paljon kuin haluat, ilman rajoituksia. Joustavuutta matkustamiseen tuovat myös ilmainen peruutus ja varauksen ilmaiset muutokset, kun valitset maksutavaksi maksun noudettaessa. Et siis joudu maksamaan turhasta, jos suunnitelmasi sattuvatkin muuttumaan. Valikoimastamme henkilöautoja, avoautoja, katumaastureita ja minibusseja löydät sopivat ajoneuvot monenkokoisille seurueille sekä erilaisille matkabudjeteille. Lisäksi palvelemme myös nuorempia kuskeja, sillä löydät meiltä vaihtoehtoja kuljettajille aina 21 ikävuodesta eteenpäin.
Autonvuokraus Protarasissa sujuu kätevästi Sixtin kautta

Autonvuokraus Protarasissa sujuu kätevästi Sixtin kautta

Autonvuokraus Protarasissa on helppo hoitaa jo etukäteen esimerkiksi netissä tai Sixtin oman sovelluksen kautta. Näin voit rauhassa tutustua valikoimaamme vaikkapa hotellihuoneesta tai kotisohvaltasi käsin, ja pääset toimipisteeltä nopeasti matkaan vuokra-autoa noutaessasi sekä nauttimaan ajamisesta Kyproksen upeissa maisemissa. Varaussivullamme pääset klikkaamaan varaukseesi sekä haluamasi autokategorian että tarvitsemasi lisäpalvelut. Huomaathan, että autokategoriaan voi kuulua ajoneuvoja useilta eri merkeiltä, emmekä voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia. Lisäpalveluidemme joukosta löydät muun muassa laadukkaat GPS-navigaattorit, lastenistuimet ja -turvakaukalot sekä wifi hotspot -palvelun, jotka tuovat vuokra-autolla matkustamiseen helppoutta ja lisämukavuutta. Lisäksi voit valita erilaisista lisäturvavaihtoehdoista, jos haluat parantaa matkasi taloudellista turvaa. Lisäturvalla voit suojautua esimerkiksi kolarin tai auton tuulilasiin, ikkunoihin ja renkaisiin kohdistuvien vaurioiden varalta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Protaras

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Protaras.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Protaras?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Protaras?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Protaras syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 21 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Protaras

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Protaras?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Protaras

Näytä lisää