Auton vuokraus alueella Protaras

 

Palvelumme toimipisteessä Protaras

Saat palvelut ja vuokra-auton Protaraksessa tarpeesi mukaan

Saat palvelut ja vuokra-auton Protaraksessa tarpeesi mukaan

Uudet ja hyvin varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Protaraksen rantamaisemissa. Tarjoamme käyttöösi monipuolisen autovalikoiman, jossa riittää valinnanvaraa taloudellisista henkilöautoista aina sporttisiin urheiluautoihin ja jykeviin maastureihin asti. Voit poimia hyödyllisistä lisäpalveluista sinulle tarpeelliset ja aloittaa vuokra-autoilun huolettomin mielin. Varaa vuokra-auto itsellesi vaikkapa jo tältä istumalta ja tule noutamaan se autovuokraamostamme haluamanasi ajankohtana. Olitpa työ- tai lomamatkalla, lasten kanssa tai ilman, sopivan ajopelin löytäminen Sixtin autovuokraamosta Protaraksessa on tehty mahdollisimman helpoksi. Tarjolla on näppäriä hatchback-malleja yksin matkustaville, isompia sedaneja pariskunnille ja tilavia farmariautoja perheellisille. Suurempien seurueiden iloksi autorivistöstä löytyy jopa yhdeksän hengen minibusseja. Välimeren auringon porottaessa on mukava hypätä avo-auton rattiin. Jos haluat kruunata lomasi ylellisellä laatukruisailulla, valintasi on premium-luokan sedan tai maasturi. Tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata, mutta voit valita sinulle parhaiten sopivan autoluokan varauksen yhteydessä. Jotta autonvuokraus Protaraksessa sujuisi nappiin, valitse edullisista lisäpalveluista hyödyllisimmät käyttöösi. Vakuutukseen saa lisäturvaksi muun muassa kolari- ja rengasturvan. Valikoimassa ovat myös GPS-navigaattori, vauvan turvakaukalo ja lasten erikokoisia turvaistuimia.
Näin otat kaiken irti autonvuokrauksesta Protaraksessa

Näin otat kaiken irti autonvuokrauksesta Protaraksessa

Kyproksen itäosassa Välimeren rannalla sijaitseva Protaras on yksi saaren suosituimpia turistikohteita. Vuokra-autolla on kätevä kierrellä lähiseudun toinen toistaan upeammilla hiekkarannoilla, joilla voit uinnin ja auringonoton lisäksi harrastaa vaikkapa sukellusta tai surffausta. Jos merelliset aallot tuntuvat liian leppoisilta, parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä on vesipuisto Waterworld. Erilaisten aalto- ja porealtaiden lisäksi tarjolla on seikkailuratoja ja monentasoisia liukumäkiä sekä perheen pienimmälle että hurjapäälle. Kymmenen kilometrin päässä on kuivemman huvin ystäville Parko Paliatso Luna Park -huvipuisto, jossa saa kyytiä halutessaan niin vuoristoradassa, karting-auton ratissa kuin karusellissakin. Pohjoisen suunnassa kymmenen kilometrin ajomatkan päässä on mahdollisuus ihastella paikallisessa meriakvaariossa valtameren eläviä sekä värikkäitä lintuja. Parhaat patikointireitit ovat kaupungin eteläpuolella olevassa Cape Grecon kansallispuistossa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Protaras

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Protaras.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Protaras?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Protaras. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Protaras?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 21 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Protaras

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Protaras?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Protaras?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Protaras

Näytä lisää