Autonvuokraus
Nicosia
Piilota
Kypros // Aglandjia, Nicosia // Nicosia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nicosia: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lemesou Avenue 57
  2121 Nicosia CY +357-25312345
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: NICC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 13:00
 15:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Nikosia toivottaa sinut tervetulleeksi Kyproksen pääkaupunkiin

Autonvuokraus Nikosian Sixtiltä tuo ulottuvillesi laajan valikoiman erinomaisesti varusteltuja vuokra-autoja. Kun allasi on Sixtin laadukas ajoneuvo, kuljet määränpäähäsi luotettavasti, matkustusmukavuudesta tinkimättä. Ajoneuvomme on valikoitu Audin, Volkswagenin, Skodan ja Mercedesin kaltaisten huippumerkkien uutuusmalleista, joiden ratissa vuokra-auton kuljettaja pääsee nauttimaan ensiluokkaisesta ajokokemuksesta. Myös mahdollinen matkaseura pääsee nauttimaan erinomaisesta matkustusmukavuudesta hyvin varustelluissa vuokra-autoissamme, joista suurin osa ovat ilmastoituja. Nikosian toimipisteemme palvelee sinua autonvuokrausasioissa Aglandjiassa, Nikosian suurkaupunkialueella. Löydät meidät Nikosian Poliisimuseon vierestä, ja sijaintimme B1-tien varrella ansiosta matkasi kulkee toimipisteeltä kätevästi niin kohti kaupungin keskustaa kuin sen ulkopuolellekin.

Nauti matkustamisesta hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Sixtin vuokra-autot tuovat yhteen ensiluokkaisen ajokokemuksen, automatkustamisen vapauden sekä erinomaisen matkustusmukavuuden. Lisäksi ne ovat saatavillasi kilpailukykyiseen hintaan, etkä löydä hinnoistamme piilokuluja. Kun valitset autonvuokrausasioissa Nikosiassa palvelukseesi Sixtin, nautit myös ykkösluokan asiakaspalvelusta, sillä olemme tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä, aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi sekä ennen matkaa että sen aikana. Voit varata oman vuokra-autosi Nikosian Sixtiltä noudettavaksi kätevästi myös verkossa tai Sixtin sovelluksessa. Pääset varauksen yhteydessä valitsemaan toivomasi autokategorian sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Huomaathan, että varaamasi autokategoria ei takaa käyttöösi tietyn merkkistä ajoneuvoa.

Valikoimastamme löydät sopivan ajoneuvon kaikenkokoisille seurueille, sillä siihen kuuluu automalleja aina henkilöautoista ja avoautoista minibusseihin. Valittavanasi on myös Premium-luokan ajoneuvoja, jos etsit ensiluokkaista ajokokemusta ja haluat lisätä matkaasi hieman luksusta. Lisäpalveluiden valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi erikokoiset lastenistuimet vuokra-auton nuorimmille matkustajille ja suunnistamista helpottavat GPS-navigaattorit, joiden avulla matkustaminen on huolettomampaa. Lisäturvavaihtoehtomme taas parantavat matkasi taloudellista turvaa ja varustavat sinut esimerkiksi kolarin tai vuokra-autoon kohdistuvien vaurioiden varalta. Pidäthän mielessäsi myös, että toimipisteemme palvelee myös nuorempia kuljettajia aina 21 ikävuodesta eteenpäin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 13:00
 15:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nicosia NICC01 Lemesou Avenue 57 2121 Nicosia 35.143863, 33.374183 +357-25312345

Sixt-toimipiste Nicosia NICC01

Lemesou Avenue 57
2121 Nicosia
 
Puhelinnro +357-25312345

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service