Autonvuokraus
Larnaca
Piilota
Kypros // Larnaca
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Larnaca

Autonvuokraus Larnakassa sujuu helposti luotettavalta ja tunnetulta, jo vuonna 1912 perustetulta Autovuokraamo Sixtiltä. Autovuokraamomme Larnakassa tarjoaa käyttöösi monipuolisen ja laadukkaan vuokra-autovalikoiman, josta löydät niin perinteiset henkilöautot ja farmarit, Kyproksella käytännölliset maasturit kuin vaativampaankin makuun sopivat urheilu- ja avoautot. Toimipisteemme auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihimme liittyvissä kysymyksissä, esimerkiksi valitsemaan kattavasta autovalikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon. Jotta autonvuokraus Larnakassa olisi sinulle mahdollisimman helppoa olemme tehneet sen mahdolliseksi useita eri kanavia pitkin. Voit varata auton käyttöösi joko puhelimitse, mobiilisovelluksellamme, internet-sivujemme kautta tai tietysti myös paikan päällä.

 
 • Larnaca Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  . Larnaca

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Larnakassa palvelee joustavasti

Suunnitellessasi autonvuokrausta meiltä huomaa, että tarjoamme sinulle aina valitsemasi autokategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automallia tai -merkkiä. Toinen seikka, johon sinun kannattaa kiinnittää huomiota on se, että olemme vakuuttaneet kaikki ajoneuvomme kattavasti jo valmiiksi. Lisäksi olemme mahdollistaneet autonvuokrauksen myös alle 25-vuotiaille. Pelkkien vuokra-autojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden hankkia monipuolisia ja käytännöllisiä lisäpalveluita valitsemiinsa ajoneuvoihin. Meiltä saat hankittua käyttöösi vaivattomasti autonvuokrauksen yhteydessä esimerkiksi navigaattorin, lisäkuljettajan tai lapsien kanssa matkustettaessa välttämättömät lastenistuimet ja turvakaukalot.

Vuokra-autolla Larnakassa helposti

Koko Kypros, monipuolinen Larnaka mukaan lukien on aina aurinkoinen ja monipuolisia aktiviteetteja tarjoava kohde, missä vuokra-auton hankkiminen voi osoittautua hyödylliseksi ratkaisuksi. Mielenkiintoinen Larnaka sopii monenlaisille matkaajille ja siellä riittää nähtävää ja tehtävää vaikka koko perheelle. Upea kohde vierailla on esimerkiksi aivan kaupungin keskustassa sijaitseva Agios Lazarosin 900-luvulta peräisin oleva kirkko. Keskustan läheisyydessä sijaitsee myös kaupungin suosituin ranta, joka on lähes kilometrin mittainen. Vuokra-autolla sen sijaan kannattaa suunnata ainakin Phoinikoudesin rantajyrkänteellä sijaitsevaan Larnacan 1300-luvulta peräisin olevaan linnoitukseen, joka toimii nykyään myös museona. Vaikka samalla reissulla voi vuokra-auton nokan kääntää myös kohti Larnakan lahtea, mikäli mielii harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten sukellusta, vesihiihtoa tai surffausta. Aivan omanlaisensa elämys on myös vuokra-autolla helposti tavoitettavissa oleva Kamelipuisto kaupungin ulkopuolella.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service