Autonvuokraus
Limassol
Piilota
Kypros // Limassol
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Limassol

Kun tarvitset laadukasta ja monipuolista autonvuokrausta, tule Sixt Autovuokraamoon Limassolissa. Saat meiltä käyttöösi uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton, olitpa työn tai loman merkeissä liikkeellä. Autokalusto sisältää kokovaihtoehtoja kaupunkimalleista aina maastureihin ja tila-autoihin asti. Edulliset lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauksen Limassolissa ja voit ajella huolettomia kilometrejä sekä maalla että kaupungissa. Toivotamme sinut tervetulleeksi autovuokraamoomme Limassolissa.

 
 • Limassol

  Sixt Autonvuokraus
  Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c
  4048 Limassol

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tavoitteena mahdollisimman onnistunut autonvuokraus Limassolissa

Laadukas ja asiakaslähtöinen palvelu ja monipuolinen autokalusto ovat Sixt Autovuokraamon valttikortteja. Voit valita vuokra-autosi kokoluokan tarpeen mukaisesti. Kaupunkiajeluun sopii kätevä hatchback-malli tai pienehkö sedan. Jos lapset ovat mukana, osuva valinta on farmari tai tila-auto. Jämerä maasturi tarjoaa reilumman maavaran lisäksi astetta ylhäisemmät näköalat. Parhaan nautinnon Välimeren kesäpäivistä saat vuokraamalla sporttisen avo-auton. Vaikka emme voikaan luvata tiettyä merkkiä tai mallia allesi, voit valita itseäsi miellyttävän autoluokan varauksen yhteydessä. Muista valita sinua hyödyttävät lisäpalvelut kirsikaksi kakun päälle. Voit nimetä itsellesi lisäkuljettajan ja vakuutuksen lisäturvavaihtoehtoja ovat muun muassa kolari-, rengas- ja lasiturva. Vuokra-autoon Limassolissa ovat tarjolla myös GPS-navigaattori, vauvan turvakaukalo ja lasten erikokoisia vahvistettuja turvaistuimia.

Vuokra-autoillen Kypros tutuksi

Etelärannikolla sijaitseva noin 100 000 asukkaan Limassol on Kyproksen suurin kaupunki. Tärkeitä elinkeinoja ovat matkailu ja satamaan liittyvä toiminta. Keskustan historialliset alueet ovat näkemisen arvoisia. Erityisesti vanha satama, historiallinen keskusta ja sen liepeillä oleva linna ovat kaupungin erottuvimpia nähtävyyksiä. Vuokra-autolla on näppärä kierrellä lähiseudun rannoilla, olipa tarkoituksena uinti, surffaus tai auringonotto. Kunnon vesipedot suuntaavat vajaan kymmenen kilometrin päähän Fassouri Watermania -vesipuistoon, joka on yksi Euroopan kehutuimmista vesipuistoista. Ällistyttävän laajan ja monipuolisen allasvalikoiman lisäksi siellä on toinen toistaan hurjempia liukumäkiä ja muita vesilaitteita. Leppoisaa ajanvietettä tarjoaa rannan tuntumassa oleva kaupungin eläntarhan alue, jossa on kotoisan eläintarhan lisäksi puistomainen puutarha. Jos karvaiset ja siivekkäät ystävät kiinnostavat enemmän, reilun tunnin ajomatkan päässä on Pafosin hieman suurempi eläintarha.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service