Auton vuokraus toimipisteestä Limassol

 

Suosituin kohteessa Limassol

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Limassol alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Limassol

Osoite

Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c, 4048 Limassol, Kypros
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Limassol

Nauti matkastasi Kyproksen Limassolissa Sixtin vuokra-autolla

Nauti matkastasi Kyproksen Limassolissa Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Limassol on ykkösvalinta, kun suunnitteilla on autonvuokraus Limassolin kaupungissa Kyproksen etelärannikolla. Hyvin varusteltujen vuokra-autojemme kyydissä nautit erinomaisesta matkustusmukavuudesta ja vapaiden ajokilometrien ansiosta ajat vuokra-autollasi rajattomasti sekä nautit Kyproksesta täysin siemauksin. Toimipisteemme Limassolissa sijaitsee Germasogian turistialueella lähellä useita hotelleja, joten sijainti on alueella majoittuville matkailijoille ihanteellinen. Toimipisteen vieressä sijaitsee myös bussipysäkki, joten vuokra-autoa on helppo tulla noutamaan muualtakin kaupungista esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä. Noudettuasi vuokra-auton toimipisteeltä pääset helposti matkaan toimipisteen ohi kulkevaa rantatietä pitkin nauttien ympäröivistä merimaisemista. Myös vuokra-auton varaaminen Limassolin toimipisteeltä käy helposti, sillä voit tehdä sen kätevästi puhelimellasi Sixtin sovelluksen kautta tai klikkaamalla itsellesi varauksen verkkosivuillamme. Kun varaus on tehty etukäteen, pääset toimipisteeltä mahdollisimman nopeasti matkaan ja nauttimaan ajastasi Kyproksella.
Laadukkaat vuokra-autot Limassolissa löydät Sixtiltä

Laadukkaat vuokra-autot Limassolissa löydät Sixtiltä

Autonvuokraus Limassolin Sixtiltä tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon Limassolissa ja Kyproksella liikkumiseen, olitpa matkassa sitten perheen, ystävien tai puolison kanssa tai yksin. Kattavasta valikoimastamme löydät sekä kompaktit henkilöautot, jykevät katumaasturit, tyylikkäät avoautot että suuremmille seurueille soveltuvat minibussit matkaseurueesi toiveista ja tarpeista riippuen. Autovalikoimaamme kuuluu ajoneuvoja Audilta, Renaultilta, Mercedekseltä, Volkswagenilta sekä usealta muulta huippumerkiltä. Otathan kuitenkin varauksen yhteydessä huomioon, että varaus koskee aina vain autokategoriaa, emmekä voi luvata käyttöösi vuokra-autoa tietyltä merkiltä. Suosittelemme varauksen yhteydessä tutustumaan myös erilaisiin lisäpalveluihimme, joilla voit muokata vuokra-autosta sinun ja matkaseurasi tarpeisiin entistä sopivamman. Jos sinulla on esimerkiksi tarve päästä käsiksi työsähköposteihin matkasi aikana tai takapenkkiläiset tarvitsevat viihdykettä, valitse vuokra-autoosi wifi hotspot, jonka avulla internetyhteys kulkee mukanasi minne menetkin. Jos taas haluat helpottaa matkantekoa ja välttää kartanlukemisesta aiheutuvat kiistat, jätä reittisuunnittelu ja kartanluku laadukkaalle GPS-navigaattorille. Voit tutustua muihin lisäpalveluihimme varausta tehdessäsi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Limassol

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Limassol?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Limassol sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Limassol.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Limassol?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 24 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Limassol

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Limassol?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Limassol?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Limassol

    Näytä lisää