Autonvuokraus
Limassol
Piilota
Kypros // Limassol // Limassol
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Limassol: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c
  4048 Limassol CY +357-25-312 345
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: QLIC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Nauti matkastasi Kyproksen Limassolissa Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Limassol on ykkösvalinta, kun suunnitteilla on autonvuokraus Limassolin kaupungissa Kyproksen etelärannikolla. Hyvin varusteltujen vuokra-autojemme kyydissä nautit erinomaisesta matkustusmukavuudesta ja vapaiden ajokilometrien ansiosta ajat vuokra-autollasi rajattomasti sekä nautit Kyproksesta täysin siemauksin. Toimipisteemme Limassolissa sijaitsee Germasogian turistialueella lähellä useita hotelleja, joten sijainti on alueella majoittuville matkailijoille ihanteellinen. Toimipisteen vieressä sijaitsee myös bussipysäkki, joten vuokra-autoa on helppo tulla noutamaan muualtakin kaupungista esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä. Noudettuasi vuokra-auton toimipisteeltä pääset helposti matkaan toimipisteen ohi kulkevaa rantatietä pitkin nauttien ympäröivistä merimaisemista.

Myös vuokra-auton varaaminen Limassolin toimipisteeltä käy helposti, sillä voit tehdä sen kätevästi puhelimellasi Sixtin sovelluksen kautta tai klikkaamalla itsellesi varauksen verkkosivuillamme. Kun varaus on tehty etukäteen, pääset toimipisteeltä mahdollisimman nopeasti matkaan ja nauttimaan ajastasi Kyproksella.

Laadukkaat vuokra-autot Limassolissa löydät Sixtiltä

Autonvuokraus Limassolin Sixtiltä tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon Limassolissa ja Kyproksella liikkumiseen, olitpa matkassa sitten perheen, ystävien tai puolison kanssa tai yksin. Kattavasta valikoimastamme löydät sekä kompaktit henkilöautot, jykevät katumaasturit, tyylikkäät avoautot että suuremmille seurueille soveltuvat minibussit matkaseurueesi toiveista ja tarpeista riippuen. Autovalikoimaamme kuuluu ajoneuvoja Audilta, Renaultilta, Mercedekseltä, Volkswagenilta sekä usealta muulta huippumerkiltä. Otathan kuitenkin varauksen yhteydessä huomioon, että varaus koskee aina vain autokategoriaa, emmekä voi luvata käyttöösi vuokra-autoa tietyltä merkiltä.

Suosittelemme varauksen yhteydessä tutustumaan myös erilaisiin lisäpalveluihimme, joilla voit muokata vuokra-autosta sinun ja matkaseurasi tarpeisiin entistä sopivamman. Jos sinulla on esimerkiksi tarve päästä käsiksi työsähköposteihin matkasi aikana tai takapenkkiläiset tarvitsevat viihdykettä, valitse vuokra-autoosi wifi hotspot, jonka avulla internetyhteys kulkee mukanasi minne menetkin. Jos taas haluat helpottaa matkantekoa ja välttää kartanlukemisesta aiheutuvat kiistat, jätä reittisuunnittelu ja kartanluku laadukkaalle GPS-navigaattorille. Voit tutustua muihin lisäpalveluihimme varausta tehdessäsi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Limassol QLIC01 Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c 4048 Limassol 34.699998, 33.100073 +357-25-312 345

Sixt-toimipiste Limassol QLIC01

Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c
4048 Limassol
 
Puhelinnro +357-25-312 345

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service