Autonvuokraus
Latvia
Piilota
Latvia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Latvia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Latviassa

Autonvuokraus Latviassa on hyvä tapa lähteä kiertämään maan monipuolisia nähtävyyksiä. Autovuokraamo Latviassa tarjoaa kattavan valikoiman uudenmallisia vuokra-autoja. Sixtin farmariautot, henkilöautot, pakettiautot, maasturit, avoautot ja urheiluautot vastaavat tarjonnallaan tarpeisiisi. Voit siis valita juuri tarpeisiisi vastaavan autoluokan. Lisävarusteita ja vakuutuksia on myös saatavilla moneen tarpeeseen. GPS-navigaattori, lastenistuin ja vakuutus esimerkiksi kolarin tai lasi- ja rengasrikon varalle mahdollistavat mukavan ja huolettoman loman. Jos on tarvetta lisäkuljettajalle, sekin onnistuu. Otathan huomioon että voimme taata sinulle ainoastaan autoluokan, emme mitään tiettyä automallia.

Latvian ajokulttuuri

Autonvuokraus Latviassa on yksi parhaita tapoja liikkua ja saada lomasta hieman enemmän irti. Tiet Latviassa eivät aina ole kovin hyväkuntoisia eikä liikennesääntöjä noudateta kovin tiukasti, joten on syytä olla varuillaan liikenteessä. Maaseudulla tiet ovat usein sorateitä, kun taas kaupunkialueilla tiet ovat joko asfaltoituja tai kivettyjä. Tiemaksuja Latviassa ei ole, mutta Jurmalan kaupungin rajoilla on pääsymaksu kaupunkiin. Maksu on käytössä vain kesäaikaan. Talvi- ja syyskaudella pääsymaksua ei peritä. Taajama-alueilla ja kaupungissa yleinen käytössä oleva nopeusrajoitus on 50 km/h ja kaupungin ulkopuolella 90 km/h. Nämä mainitut nopeusrajoitukset on voimassa vain, jos muita nopeusrajoituksia ei ole ilmoitettu. Joulukuusta maaliskuuhun tulee käytössä olla talvirenkaat tai vaihtoehtoisesti ympärivuotiset kitkarenkaat. Liikenneonnettomuuden sattuessa kulkuneuvoa ei tule siirtää pois onnettomuuspaikalta ennen poliisin paikalle saapumista. Latviassa on oikeanpuoleinen liikenne. Alle 10-vuotiailla lapsilla on oltava käytössä lastenistuin. Autovuokraamo Latviassa ja Sixtin asiantunteva henkilökunta ohjeistaa sinua mielellään mikäli tarvitset neuvoja liikenteeseen liittyen.

Voit nauttia nähtävyyksistä vuokra-autolla kierrellen

Maan lukuisat nähtävyydet ja aktiviteettimahdollisuudet houkuttelevat matkailijoita viettämään antoisaa lomaa. Ja jotta liikkuminen maassa olisi helpompaa on autonvuokraus Latviassa varteenotettava vaihtoehto kulkemiselle. Maan pääkaupunki Riika on kaupunki, josta löytyy muun muassa miehitysmuseo, Pyhän Pietarin katedraali, vanhakaupunki ja taidemuseo. Länsirakkinolla sijaitseva Liepaja puolestaan on vauhdikas ja tyylikäs kaupunki, jonka vetonauloja ovat heinäkuussa pidettävät Baltic Beach Party rantajuhlat sekä Karosta-vankila. Kuldigasta löydät linnanraunioita, vesiputouksia ja vanhankaupungin rakennukset, jotka ovat varsin hyvin säilyneitä. Jos pidät rannoista kannattaa sinun suunnata Jurmalaan, jossa on pitkä hiekkaranta ja se onkin maan suosituin rantalomakohde. Kaupungista löytyy myös Kemerin kansallispuisto, jossa pääset melomaan, pyöräilemään ja osallistumaan retkille. Näitä ja monia muita upeita nähtävyyksiä on hyvä kierrellä kun käytössä on vuokra-auto Latviassa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service